Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.01.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.09.2007

obiectiv

 

Ca prin muncă, să mă dezvolt profesional și personal.

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: 03.06.2013

experienta profesionala

 

25.07.2011 - 29.07.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: student în practică

Responsabilitati:

Efectuarea masurătorilor, prelucrarea lor şi întocmirea documentaţiei tehnice în vederea înscrierii în cartea funciară a unui imobil.

18.07.2011 - 22.07.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: student în practică

Responsabilitati:

Efectuarea masurătorilor şi prelucrarea lor în vederea stabilirii gradului de deplasare a turnului de paraşutism de la Lia Manoliu din Bucureşti.

02.07.2010 - 25.07.2010

Departament: inginerie

Titlu Job: student în practică

Responsabilitati:

Efectuarea şi prelucrarea observaţiilor unghiulare azimutale în reţele geodezice.
Efectuarea şi prelucrarea observaţiilor în reţele de nivelment geometric prin metoda observaţiilor indirecte. Măsuratorile au fost efectuate cu nivela Ni 007.

02.07.2009 - 25.07.2009

Departament: inginerie

Titlu Job: student în practică

Responsabilitati:

Efectuarea şi prelucrarea masurătorilor în vederea întocmirii unui plan cadastral al Parcului Plumbuita, sector 2, Bucureşti. Măsuratorile au fost efectuate cu teodolitul Theo 010.
Efectuarea şi prelucrarea observaţiilor în reţele de nivelment geometric în scopul determinării diferenţelor de nivel între puncte precum şi determinarea cotei reperului de nivelment. Măsuratorile au fost efectuate cu nivela Ni 007.

studii

 

Activitati extracurriculare

Deţin o bună organizare şi coordonare a sarcinilor şi a materialelor de lucru, atentă la detalii, responsabilă.

Muncă în echipă, comunicare interpersonală, capacitate de asimiliare noi informaţii şi abilităţi, lucru în condiţii de stres.

Premii

Certificat emis de Centrul de Limbi Străine din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii, Bucureşti care atestă nivelul B2 pentru toate competenţele care descriu nivelul cunostinţelor de limba franceză.

Participant la concursul “Reţea de colaborare universitară online în scopul dezvoltării capacităţii de a furniza competenţe superioare în domeniul geodeziei“ din cadrul programului POSDRU.

Atestat:Competențe de operare pe calculator și competențe de nivel mediu de programare.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close