Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 13.08.1993

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.09.2011

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt o persoana serioasa, punctuala, de incredere, cu atitudine povitiva, spirit de echipa, bune abilitati de comunicare si ma adaptez usor in orice mediu.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Auto / Echipamente, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2019 - 31.08.2020

Departament: inginerie

Titlu Job: specialist tehnic, specialist mentenanță

Responsabilitati:

Atributii: Verificarea devizelor de lucru, acordul de intrare in reparatie a autovehiculelor ce aparțin flotei de leasing și rent a car. Introducerea în sistem a reviziilor, a pieselor înlocuite, a facturilor Test Drive, proba de drum pentru identificarea problemelor. Prezentarea soluțiilor tehnice.

01.08.2016 - 31.07.2019

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: specialist securitate

Responsabilitati:

Atributii: Coordonarea și instruirea agenților de paza din cadrul companiei. Verificarea activităților in cadrul companiei, in service, in magaziile de piese, in showroom, in parcări. Utilizarea sistemelor de camere video pentru supravegherea angajatilor sau clientilor externi sau identificarea erorilor acestora. Utilizarea calculatoarelor sau sistemelor computerizate pentru a programa, a pune la punct funcţii, a introduce date sau a procesa informaţii.

01.06.2015 - 31.08.2016

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: agent transporturi

Responsabilitati:

Atributii: Preluarea și predarea autovehiculelor de la/catre clientii de leasing operațional și rent a car. Verificarea autoturismelor și introducerea lor in service in vederea reparațiilor. Observarea, recepţionarea şi obţinerea din surse diverse a informaţiilor necesare. Analizarea informaţiilor si evaluarea rezultatelor pentru a alege soluţiile cele mai bune si pentru a rezolva problemele. Gestionarea relațiilor cu clientii. 

studii

 

Facultati:

2018 - 2018 Liceu / Școală profesională: Maistru Mecanic Auto la Școala de Arte și Meserii Șerban din București.
2017 - 2018 Colegiu / Studii postliceale: maistru mecanic auto la școala de Meserii Șerban din București. Mecanica aprofundare
Dinamica aprofundare
Electricitate aprifunfare
Electronica cunoastere
Componente electronice ala vehiculelor - verificare măsurare
Reglare inlocuire
Competente informatice
Organizarea atelierului și a locurilor de munca
Coordonarea activității de întreținere a utilajelor și echipamentelor de lucru
Aplicarea normelor de protecția muncii și a mediului
Gestionarea relațiilor cu clientii
Urmărirea aplicării procedurilor de calitate
Analizarea construcției și a stării tehnice a autovehiculelor
Aplicarea metodelor de testare /diagnosticare a motoarelor cu ardere interna
Aplicarea metodelor de verificare și diagnosticare a sistemelor :de frânare, de direcție, de iluminare semnalizare, a suspensiei, a caroseriei și a etanseitatii fluidelor din sistemele autovehiculelor
Organizarea activităților de întreținere a autovehiculelor - mentenanță autovehiculelor
Realizarea menegmentului activității de reparare a autovehiculelor
Inspectarea tehnica a autovehiculelor
2008 - 2012 Colegiu / Studii postliceale: real, știinte ale naturi la colegiul Național Mihai Viteazul Slobozia din Slobozia . Profil real

Activitati extracurriculare

Cunostinte temeinice de mecanica auto
Bun conducator auto (fara incidente nefericite pana in prezent)

Educat, manierat, cu aspect fizic ingrijit, punctual, o persoana de incredere, cu simt practic, foarte indemanatic si multa putere de munca. Stiu sa accept crirticile constructive, sunt flexibil si capabil sa invat lucruri noi. Sunt o fire dinamica si comunicativa, cu o atitudine pozitiva.

Premii

Certificari
Jul 2012 - Aug 2018: Cursuri specializare, Competente
Curs de Operator Intorducere, Validare si Prelucrare Date
Certificat de Competente Informatice
Certificat de Competenta Lingvistica in Limba EnglezaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close