Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.05.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.12.2000

Stagiu militar: da

obiectiv

 

o pozitie motivanta prin care experienta pe care am acumulat-o pana acum sa poata fi pusa in valoare

Salariu: nespecificat

Beneficii: masina si telefon de serviciu(pentru lucrari in afara localitatii)

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii

Oras de lucru: STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii de executie,intocmirea rapoartelor de lucru,a situatiilor de lucrari.intocmire previzionate,adrese catre Compania nationala de Investitii SA Bucuresti.Lucrari in executie:Extindere Tribunal Targu jiu,Institutul de Antropologie Bucuresti,Extindere tribunal Valcea.

01.12.2016 - 31.12.2017

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

Drumuri Judetene,infrastructura si turnare asfalt,rigole si santuri pereate,ziduri de sprijin,aparari de maluri cu gabioane.Coordonarea lucrarilor,intocmirea actelor de calitate si a situtiilor de lucrari,asigurarea relatiei cu proiectantul in vederea inlaturarii neconcordantelor din proiectul tehnic de executie.

01.12.2015 - 31.12.2016

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

Reabilitarea ovoidului principal al municipiului Iasi.Urmarirea activitatii de executie,intocmirea actelor de calitate si a situatiilor de lucrari,asigurarea relatiei cu proiectantul in vederea inlaturarii neconcordantelor din proiectulmtehnic de executie.

01.06.2014 - 31.12.2015

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

Statia de epurare a apelor uzate a municipiului Alba Iulia .Urmărirea execuției lucrărilor,întocmirea situațiilor de lucrări.Lucrări executate structuri beton decantoare lamelare,BNA,rețele conducte GRP 500-1200mm,sistematizare verticala

01.03.2012 - 31.05.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: site manager

Responsabilitati:

coordonarea activitatilor de executie,intocmirea tuturor rapoartelor si situatiilor de lucrari
Staiile de reclorinare din Lupeni,Vulcan si Aninoasa,Statia de tratare a apei Jiet ce a cuprins: decantor lamelar,cladire namol,statie pompare si suflante'statie filtre etc

01.08.2010 - 31.08.2011

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: site manager

Responsabilitati:

executie si urmarirea lucrarilor din partea antreprenorului general,intocmirea situatiilor de lucrari lunare.intocmirea formularelor de aprobare a naterialelor,asigurarea legaturii cu proiectantul si cu firma de consultanta
Statia de epurare a apelor uzate a Municipiului braila+cai de comunicatii

01.01.2007 - 31.07.2010

Departament: achizitii

Titlu Job: site manager

Responsabilitati:

Refacerea retelei de apa, statii de pompare si statii de reclorinare in 8 orase din judetul Maramures,refacerea retelei de canalizare a municipiului Craiova.Urmarirea si coordonarea subcontractorilor,intocmirea formularelor de aprobare a materialelor si a situatiilor de lucrari,asigurarea relatiei cu proiectantul si cu firma de consultanta

01.01.2006 - 30.11.2007

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef de santier

Responsabilitati:

Bacau-hala industriala Miriada-Izvorasul-N.Balcescu,constructii civile ,retele edilitare Mangalia-Jud.Constanta-locuinte-ANL,hale industriale,pardoseli finisate la luciuÍntocmirea actelor de calitate si a situa tiilor de lucrari,urmarirea si coordonarea activitatii de executie.

01.01.2000 - 31.05.2005

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: ing.sef santier

Responsabilitati:

sef santier responsabil cu executia lucrarilor,inginer sef
bacau-Opel Gesara,Diana forest,Parc industrial HIT Hemeiusi,etc Bucuresti-hale ind. pt KONTIROM ,Germania-EDESHEIM-vinalcol WIENGUT ANSSELMANN ETC ,marea majoritate a lucrarilor fiind bazate pe structuri metalice si structuri mixte beton armat-confectii metalice.Coordonarea activitatiide executie a unor echipe de 40/70 de muncitori,intocmirea actelor de calitate si a situatiilor de lucrari.

studii

 

Facultati:

1996 - 2000 Facultate: Facultatea de construcții si arhitectură la Universitatea Tehnica Gh. Asachi din Iasi.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close