Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.03.1991

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:09.11.2010

obiectiv

 

Obiectivul meu profesional este acela de a gasi o companie care sa se potriveasca standardelor mele si care sa isi trateze angajatii cu mult respect.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Juridic, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Functii publice, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Management

Oras de lucru: Bacau

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2020 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef departament

Responsabilitati:

Supravegheaz si coordoneaz activitatea personalului din magazin pe tura alocata; Verific pregatirea magazinului pentru deschidere. Efectueaz comenzile zilnice de marfa pentru magazin. Instruiesc personalul nou angajat cu privire la particularitatile si cerintele locului de munca ale acestuia; Raspund de verificarea concordantei dintre produsele receptionate si datele inscrise in documentele aferente; • Colaboreaz cu toate departamentele companiei pentru solutionarea oricaror neclaritati sau deficiente; • Raspund de inchiderea caselor de marcat si de intocmirea actelor si monetarelor caselor de marcat la intrarea si iesirea in/din tura a casierilor.

01.03.2016 - 31.07.2020

Departament: management

Titlu Job: responsabil raion

Responsabilitati:

Sunt permanent în serviciul clientului şi a activităţii comerciale; Acţioneaz în scopul asigurării celor mai bune produse şi unui înalt grad de satisfacţie client; Concretizeaz şi îmbunătătesc planul de acţiune comercial pentru raion în funcţie de acţiunile comerciale, de sezonalitatea produselor şi de dezvoltarea ofertei din magazine în funcţie de solicitările clienţilor Coordoneaz implantările respectând regulile companiei; Realizeaz comenzi şi alte activităţi necesare la buna gestionare a raionului; Urmăresc stocurile şi aplic măsuri necesare pentru optimizarea lor. Îi sfătuiesc pe consilierii de vânzare în ceea ce priveşte întâmpinarea şi sfătuirea clienţilor; Asigur formarea consilierilor de vânzare în ceea ce priveşte cunoştinţele despre produse şi meseria în sine; Verific şi întreţin ordinea şi curăţenia din raion.

01.09.2014 - 31.03.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier clienti

Responsabilitati:

Interactioneaz in mod direct cu clientii pe sala de vanzare, pentru a le furniza informatii, ca raspuns la solicitarile si intrebarile acestora;
Indrum clientii in alegerile de cumparaturi si fac recomadari pe baza produselor existente;
Gestioneaz si rezolv situatiile in care un client doreste sa faca o reclamatie;
Realizeaz rapoarte saptamanale cu privire la situatiile problematice gestionate.

studii

 

Facultati:

2015 - 2017 Masterat: Managementul Administratiei Publice la Univ. George Bacovia din Bacau.
2010 - 2014 Facultate: Drept la Univ. Dimitrie Cantemir din Bucuresti.
2006 - 2010 Colegiu / Studii postliceale: Tehnician Operator Tehnică de Calcul la Grigore Antipa din Bacau.

Premii

Hobby-uri
PicturaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close