Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 19.10.1961

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.09.1986

Stagiu militar: da

obiectiv

 

manager restaurant sef bucatar

Salariu: nespecificat

Beneficii: cazare daca este hotel cabana sau motel

Tip job: Full time

Departament: Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Turda, Alba Iulia, Aiud, Abrud

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2015 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef bucatar

Responsabilitati:

sef bucatar,preparare retete culinare menu

01.10.1980 - 31.10.1992

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar-sef bucatar-sef unitate,-intreprinzator particular 1996-200 0 -bucatar -2000 2008 constructii 2009-prezent: sef bucatar restaurant villa tore torino (festivitati cu specific romanesc -nunti botezuri serate distractive ,spectacole)

Responsabilitati:

1980 am iceput cariera ca bucatar,dupa doi ani am fost promovat ca bucatar sef,in 1986 am fost avansat ca sef de restaurant,dupa revolutie am deschis sc BAr-Andy srl in Roman,in1996 am inchis si m-am transferit cu familia in loc. Baia de Aries jud Alba(din motive familiare) 1997 am plecat in italia am lucrat per due ani in restaurant dupa care am lucrat in constructii (pt.ca se castiga mai bine) am lucrat din 01/01/2009 pana 01/09/2013 la un restaurant care se ocupa de organizari de festivitati (nunti,botezuri aniversari seri distractive)cu specific italian si romanesc, iar eu gestionam meniurile cu specific romanesc din 01/09/2013 pana 01/05/2014 am lucrat in restaurant -hamburgherie -Quatro fogllii in torino ca bucatar din01/05/2014 am lucrat ca bucatar in Germania -Idstain ristorante rialtto ca bucatar meniu italian dpana 01/05/2015 din 15/05/2015 am lucrat ca bucatar -grataragiu in Rivarolo-torino -Osteria dai bricconi pe timp de sezon de vara,as dori sa ma intorc in tara sa-mi practic meseria pe care am studiato si am o buna experienta.
am inceput cariera ca sef bucatar unde am condus o ecipa de 4 bucatari, am fost promovat ca sef de restaurant conducand un colectiv de 12 persoane de unde (pt. bune realizari ) am fost promovat sef laborator central cofetarii unde am condus un colectiv de42 persoane .
asigurare

studii

 

Facultati:

1976 - 1978 Scoala Profesionala: alimentatie publica la liceu economic din bacau. califica pt bucatar-cofetar-ospatar

Premii

1984 locul I pe judetul neamt la concursul cel mai bun bucatar si locul IV pe tara .

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close