Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.03.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.07.1992

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Datorita experientei de 30 ani(16 ani in Romania si 14ani in Marea Britanie) in domeniul hotelier,doresc sa pun in practica experienta acumulata de-a lungul anilor,atat in Romania cat si in Marea Britanie,sa-mi aduc aportul ,experienta si contributia la un nou proiect in domeniu.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Management flexibil,deschis la idei si tehnici noi

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2014 - prezent

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: restaurant manager

01.10.2012 - 30.04.2014

Departament: management

Titlu Job: restaurant manager

01.10.2010 - 31.10.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: restaurant manager

Responsabilitati:

aceasta functie include coordonarea intregii activitati de alimentatie publica, prezentarea restaurantului,tinuta vestimentara a personalului, verificarea meniurilor, rezervarile din ziua respectiva , a cerintelor speciale a clientilor, verificare stocului din bar si bucatarie,
conduc o echipa de 20 angajati full time , 1 ass restaurant manager 4 sef sala,barman sef, 4 barmani si o echipa de 15 casual
cele mai mari realizari, au fost recunoasterea pe plan local a calitatii serviciului si a preparatelor de mincare , prin obtinerea de acolade de la o prestigioasa agentie
managerul general
Andrew A Grahame
satisfactie pe plan personal si un substantial bonus

01.10.2009 - 01.09.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: restaurant manager

30.03.2008 - 05.04.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: restaurant manager

Responsabilitati:

Vezi activitatea de la Lygon Arms

Realizari:

vezi activitatea Lygon Arms

17.05.2002 - 01.12.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: restaurants manager

Responsabilitati:

Aceasta functie de restaurants manager include coordonarea intregii activitati legate de alimentatie publica (restaurant,braserie,room service,banchete).
Conduceam o echipa de 24 de angajati full time plus o echipa de 10 angajati part time.Asistent restaurants manager 3 sefi de sala,un breakfast supervisor,sef de braserie,somelier,6 ospatari si 5 ajutori de ospatari.Asistarea si coordonarea activitatilor pranzului si cinei,verificand mis-place dupa preparareade catre ospatari si dupa verificarea sefilor de sala.Organizarea si supravegherea receptiilor,banchetelor,nuntilor si petrecerilor private.Responsabil pentru tinuta vestimentara a angajatilor si tehnicolor de lucru,corectand acolo unde este cazul.Responsabil pentru pregatirea personalului,organizand traininguri ,avand in vedere asigurarea unui serviciu de calitate luand decizii pentru promovarea restaurantului.Coordonarea bunului mers al rezervarilor in restaurante.Asigurarea bunului mers al unitatii prin rotatia personalului,asigurand servicii de calitate.

Realizari:

In anul 2004,cand am fost promovat in functia de Restaurants Manager,la un interval de 2 luni am obtinut 1 Michelin Star si 2 Red Rossette ,obtinand un calificativ de 4 Red Rossette (echivalentul a 5 stele in Romania).Totodata mi-am adus contibutia la obtinerea de catre hotel si restaurant a distinctiei Leading Hotels of the World (2006).
In anul 2007,am obtinut distinctia de cea mai buna echipa de restaurant din total de 27 de hoteluri si restaurante ale Companiei Paramount Hotels.

01.09.1995 - 30.04.2002

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef sala

31.05.1985 - 31.12.1994

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

studii

 

Facultati:

2014 - prezent Liceu: hoteluri si restautante la liceeul economic nr 4 din bucuresti.
1981 - 1985 Scoala Profesionala: bucatar ospatar la liceul economic nr 4 din bucuresti.

Premii

Premii si Distinctii
May 2005: small leading hotel of the world

May 2004: michelin star

Calificari
Apr 2004: restaurant manager

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close