Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.05.1988

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Imi doresc un job care sa imi ofere posibilitatea de a-mi pune in practica experienta acumulata pentru a creste satisfactia clientilor companiei si reputatia firmei.

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Paza si protectie / Militar, Productie, Merchandising / Promoteri

Oras de lucru: Bucuresti, Bacau, Constanta, Focsani, Galati, Iasi, Suceava, Piatra Neamt, STRAINATATE, Onesti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2014 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: receptioner marfa

Responsabilitati:

Responsabilitati:
Efectuarea activitatilor specifice de receptie marfa
• Controlul cantitatii, calitatii, starii, termenului de garantie a marfii receptionate
• Contabilizarea marfii receptionate cu atentie, comparand cantitatea numarata cu cantitatea trecuta pe avizul de insotire trimis de furnizor
• Receptionarea si depozitarea corecta a marfii

01.09.2013 - 01.03.2014

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: agent securitate

Responsabilitati:

-Pe timpul serviciului este obligat sa poarte echipamentul cu insemnele societatii si ecusonul.
-Sa nu se prezinte la serviciu sub influenta bauturilor alcolice sau cu aspect neglijent.
-Sa nu consume bauturi alcolice pe perioada executarii serviciului.
-Sa nu pretinda san u primeasca foloase materiale sau banesti necuvenite, sa nu-si creeze relatii in randul salariatilor beneficiarul si sa nu desfasoare activitati care prin natura lor ar aduce prejudicii morale sau materiale societatii care beneficiaza de serviciile de paza.
-Sa nu intarzie si sa nu absenteze de la serviciu nemotivat sau fara instintarea sau acordul in prealabl a sefilor ierarhici.
-Sa nu paraseasca postul incrediintat fara aprobarea sefului ierarhic si sa nu abdice din propria initiativa de la indatoriirile cei revin pe linie de serviciu.
-Sa dea dovada de vigilenta si spirit de raspundere in timpul executarii serviciului respectand indatoririle cei revin din legile in vigoare consemnul, general si particular conform fisei postului intocmit de seful de tura.

Atributii specifice:
-Raspunde in timpul serviciului, de paza obiectivului incredintat sau a postului in care a fost repartizat.
-Raspunde de paza materialelor, bunurilor si valorilor aflate in raza postului sau fata de intentii ce au ca scop prejudicierea morala sau materiala a societatii ce beneficeaza de acese servicii.
-Raspunde de buna functionare si utilizare a echipamentului si mijloacelor de dotare.
-Raporteaza sefilor ierarhici aspectele negative menite sa impiedice buna desfasurare a serviciului.
-Tine in permanent legatura prin mijloacelor de comunicare ( Radio, Telefonic ) cu seful de tura sau colegii raportand imediat situatiile ivite in postul incredintat.
-Controleaza persoanele suspecte sau pe cele care au vadita intentie si incearca sa aduca prejudicii materiale societatii.
-Foloseste mijloacele din dotare sau cooperare cu colegii asigura mentinerea climatului de siguranta si integritatii persoanelor si bunurilor aflate in raza postului.
-Raporteaza imediat orice activitate menita sa prejudicieze prestigiul societatii si incearca sa ia singur masuri pentru prevenirea unor astfel de fapte sau actiuni.
-Agentii care se vor face vinovati de nerespectarea atributiuniilor de serviciu si societatea sufera prejudicii morale sau materiale vor suporta rigorile legii.,prin desfacerea contractului de munca sau deferirea lui organelor de politie sau organelor judecatoresti.

01.04.2010 - 01.10.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

ATRIBUTII PRINCIPALE (si sarcini aferente):
1. Asigura necesarul de marfa la raft
- Aduce marfa din depozit
- Ordoneaza rafturile pe categorii de produse si pe tipuri de produse (Firma 1, Firma 2 etc.)
- Expune marfuri intr-o maniera estetica, atragatoare si usor accesibile clientilor
- Urmareste rafturile si asigura incarcarea lor cu marfa in functie de vanzare
- Compara, sorteaza si verifica marfa
2. Adapteaza etichetele si afisele in functie de cerintele curente
- Actualizeaza etichetele in functie de pretul din ziua respectiva
- Schimba etichetele o data la doua saptamani la acele produse care intra in promotie
- Inlocuieste etichetele deteriorate
- Elimina etichetele pentru produsele care nu mai sunt la vanzare
- Pozitioneaza etichetele in display-ul raftului pentru fiecare tip de produs in parte
- Inlocuieste afisele din promotia veche cu afisele din noua promotie
3. Asigura pretul produselor care au o greutate diferita de 1 kilogram
- Cantareste produsele ambalate care au greutati diferite de 1 kilogram
- Lipeste etichetele cu pretul corespunzator pe produsul ambalat
4. Asigura igiena rafturilor
- Supravegheaza rafturile pentru a interveni prompt in cazul unui incident
- Inlatura produsele care sunt deteriorate si pot afecta igiena raionului
- Ridica ambalajele produselor aranjate in raft si le depoziteaza la gunoi
- Anunta personalul de la curatenie in cazul unui incident
5. Verifica termenul de valabilitate al produselor
- Controleaza zilnic valabilitatea produselor
- Scoate de la vanzare acele produse care mai au o zi de valabilitate
6. Realizeaza comenzile pentru produsele ce urmeaza a fi expuse la raft
- Urmareste vanzarile din ziua anterioara
- Face comenzi in functie de vanzarile din ziua anterioara
- Da comanda in functie de necesarul din ziua respectiva (tinand cont de faptul ca in zilele de week-end comenzile sunt mai mari)
7. Ofera relatii clientilor
- Ofera informatii despre marfa expusa
- Raspunde solicitarilor clientilor
- Ofera ajutor clientilor
- Informeaza clientii de schimbarile care au avut loc in privinta produselor

01.06.2008 - 01.08.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manipulant

Responsabilitati:

- sa incarce si sa descarce marfurile;
- sa asigure integritatea si securitatea marfurilor;
- pregateste comenzile de marfa ce urmeaza a fi livrate a doua zi;
- sterge lazile cu marfa;
- se ocupa de mansonarea produselor;
- mentinerea curateniei si ordinii in depozit si in fata acestuia;
- pleaca sa ajute livratorul pe traseu atunci cind este solicitat;
- sa respecte programul de lucru stabilit prin contractul de munca;
- sa urmareasca indeplinirea normei zilnice, conform contractului de munca;
- primirea, pastrarea, incarcarea bunurilor sa se realizeze numai cu acordul sau avizul al
sefilor ierarhici;
- asigura paza materiala si juridica a marfurilor pe care le manipuleaza;
- satisface in timp util comenzile pentru incarcarea - descarcarea marfurilor necesare sau
care sunt cerute in mod curent de magazine, agenti comerciali sau clienti;
- ia toate masurile necesare de paza si protectie contra incendiilor;
- ia toate masurile necesare de paza si protectie contra efractiei;
- ia toate masurile necesare de paza si protectie contra distrugerilor sau deteriorarilor sub
orice forma a marfurilor;
- foloseste timpul de munca exclusiv pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, in acest
sens , nu se ocupa in timpul de munca de alte activitati care nu sunt cuprinse in atributiile
si indatoririle sale, ori nu sunt dispuse de sefi ierarhici.

01.09.2006 - 01.04.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: brutar cocator

Responsabilitati:

-Framantarea faini ,a apei,a drojtiei,a sarei si a ameliatorului pana la producerea aluatului dupa reteta bine stabilita
-Taieria aluatului la dimensiunea impusa in fisa produselor din acea institutie
-Ajezarea pe panacoate sau pe banda transportoare catre cupor si nu in ultimul rand pe tavile special amenajate pt diferite produse de patiserie.
-Dospirea aluatului pana la forma paine
-Coacerea acesteia la temperatura stabilita de catrea inginerul de serviciu sau de fisa meniu a firmei
-Punerea pe rasteluri din lemn sau metal (CARICIOARE DE PAINE)

studii

 

Facultati:

2003 - 2005 Liceu / Școală profesională: Lucrator in mecanica fina la Colegiu Tehnic"DUMITRU MANGERON" din Bacau.

Premii

Calificari
Jan 2014: ATESTAT AGENT SECURITATE



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close