Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.03.1978

Stagiu militar: da

obiectiv

 

acapararea cat mai multor informatii pentru baza dezvolatrii mele pe plan profesional

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Altele, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2013 - 01.09.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta.
Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere sau pentru schimbul de ture.Executarea aranjarii meselor din restaurant.
Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi.
Luarea in primire a raionului de mese repartizat de catre seful de sala.
Servirea consumatorilor in ordinea sosirii.
Efectuarea debarasarii obiectelor de inventar si transportarea la oficiu.
Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei.Completarea cunostintelor profesionale.
Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

01.07.2011 - 01.01.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta.
Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere sau pentru schimbul de ture.Executarea aranjarii meselor din restaurant.
Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi.
Luarea in primire a raionului de mese repartizat de catre seful de sala.
Servirea consumatorilor in ordinea sosirii.
Efectuarea debarasarii obiectelor de inventar si transportarea la oficiu.
Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei.Completarea cunostintelor profesionale.
Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici

09.01.2008 - 26.09.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

10.04.2002 - 27.09.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

studii

 

Facultati:

1994 - 1996 Liceu / Școală profesională: electric la Colegiul Tehnic energetic nr 4, bucuresti din bucuresti.

Activitati extracurriculare

Amenajari interioare,bucatarie,bar.

Premii

Calificari
Oct 1998: Bucatar." si ospatar in curs de calificare"

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close