Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.09.1999

obiectiv

 

Mă numesc Trușcă Andreea-Ștefania. Am absolvit liceul C.N.I. Matei Basarab din Rm. Vâlcea, profilul matematica-informatica, intensiv engleza, cu media de bacalaureat 9,9. Sunt studentă la Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice, București pe profilul Economie și Afaceri Internaționale. Principalul motiv pentru care m-am orientat spre acest domeniu a fost pasiunea pentru limbile străine. Astfel, realizând că viziunea internațională asupra dezvoltării tranzacțiilor financiare și comericale este esențială în viața contemporană, am decis să aleg o facultate europeană, fiind interesată de schimburi de experiență și comunicarea cu oamenii. Sunt o fire extrem de sociabilă și mă recomandă perseverența, spiritul de echipă, abilitățile organizatorice, implicarea și competențele de comunicare. De asemenea, sunt o persoană persuasivă, având o putere mare de convingere. Sunt hotărâtă în tot ceea ce fac, îmi place să învăț lucruri noi și să îmi duc munca la bun sfârșit. Îmi plac provocările, fiind o fire curajoasă. Printre calitățile mele se numără și autocontrolul și determinarea, având un ascuțit simț al dreptății și luptând cu orice preț pentru a-mi atinge scopul, având totodată obiceiul de a munci în plus. Capacitatea de a lua decizii ferme, precum și cea de a realiza planuri clare mă definesc, fiind întotdeauna atentă la detalii. Sunt o persoană agreabilă, care se bazează pe solidaritate și încredere, având, de asemenea, disponibilitatea de a-mi asuma responsabilitatea totală. Principala mea pasiune este voluntariatul, participând la numeroase activități sportive cu scopuri caritabile. De asemenea, am o experiență bogată ca voluntar in multe cluburi, asociații și organizații non-profit. Timp de un an am fost un membru oficial, activ și implicat, in clubul de voluntariat L.E.O. Cozia Rm. Vâlcea, însă devotamentul, dorința de implicare și ambiția de fier m-au determinat să aspir către o funcție mai înaltă și astfel am ajuns în Board-ul acestui club, pe funcția de secretară, având posibilitatea de a lua decizii importante, de a organiza și conduce numeroase proiecte locale sau naționale. Astfel, m-am ocupat de toate actele clubul, am întocmit protocoale de colaborare, cereri, procese verbale etc. Abrevierea “L.E.O. “ provine de la Lidership Experience Oportunity- așa se face că am avut posibilitatea de a experimenta lidership-ul, de a participa la numeroase training-uri de specialitate , conferințe, tabere, sesiuni de comunicări și seminare prin care am dobândit o varietate de calitati necesare dezvoltării mele atât personale, cat și profesionale.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Proiect / Sezonier

Oras de lucru: Bucuresti, Ramnicu-Valcea

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2019 - 31.10.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: order taker/ cashier

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Facultate: Economie și Afaceri Internationale la Relații Economice Internaționale, Academia de Studii Economice din București .
2014 - 2018 Liceu / Școală profesională: Matematică-informatică, intensiv engleză la Colegiu Național de Informatică Matei Basarab din Rm. Vâlcea .

Premii

Certificari
May 2018 - Jun 2018: Atestat Profesional la Informatica
Am obținut nota 10 la Atestatul Profesional de Informatică, prin care am dovedit cunoștințele atât practice, cât și teoretice in domeniul IT.
May 2018: Atestat Profesional la Limba Engleza
Am obținut nota 10 la atestatul de limba engleza, care a avut atât o proba scrisă, cât și una orală prin care mi-am demonstrat abilitatile de comunicare in aceasta limbă.
May 2017 - May 2018: Certificat ECDL
Am obținut punctaj maxim la toate probele acestui examen de competențe digitale recunoscut la nivel internațional, ce îmi demonstrează o baza standard de cunoștințe it, necesară în noua societate informațională ce se află în continuă dezvoltare.
Traininguri
Apr 2018 - Apr 2018: Vreau sa fiu antreprenor!
In cadrul acestui training organizat în Rm. Vâlcea, am avut posibilitatea de a afla poveștile de viața ale unor oameni de succes, actuali antreprenori, precum și de a dobândi cunoștințe necesare in domeniul afacerilor, in legătura cu gestionarea unui bussines, relațiile cu clienții și motive care duc la eșec
Aug 2017 - Aug 2017: DISTRICT 124 România
În cadrul acestui training am avut posibilitatea de a afla secretele unui club de voluntariat de succes, modalități de fundraising și abilitatile necesare lidership-ului
Voluntariat
Oct 2016 - Jul 2018: LEO COZIA RM. VÂLCEA
Timp de un an am fost un membru oficial, activ și implicat, însă devotamentul, dorința de implicare și ambiția de fier m-au determinat să aspir către o funcție mai înaltă și astfel am ajuns în Board-ul clubului de voluntariat, pe funcția de secretară, având posibilitatea de a lua decizii importante, de a organiza și conduce numeroase proiecte locale sau naționale.
Abrevierea “L.E.O. “ provine de la Lidership Experience Oportunity- așa se face că am avut posibilitatea de a experimenta lidership-ul, de a participa la numeroase training-uri de specialitate , conferințe, tabere, sesiuni de comunicări și seminare prin care am dobândit o varietate de calitati necesare dezvoltării mele atât personale, cat și profesionale.
Sep 2016 - Jun 2017: IMPACT
Fiind voluntara in cadrul clubului IMPACT Rm. Vâlcea, am avut posibilitatea de a participa la organizarea a numeroase proiecte, având caracter educativ, din cadrul liceului CNI Matei Basarab, precum și de a interacționa cu tineri din diferite țări europene, veniți in schimburi de experiență.
Jan 2015 - Apr 2016: D. J. S. T. VL
Fiind voluntar al Direcției Județene a Sportului și Tineretului din Rm. Vâlcea am avut posibilitatea de a călători și participa la activități de dezvoltare personală in diferite părți ale țării.
Hobby-uri
voluntariat, condusul mașinii, mersul la teatru și cinema, cititul, înotul, plimbările in aer liber, comunicarea, călătoriilePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close