Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.06.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.06.2008

obiectiv

 

Doresc să îmi afirm creativitatea şi capacitatea de adaptare şi de lucru in echipă ,orientate către obţinerea de rezultate optime la locul de muncă,precum şi capacitatea de a lucra într-un mod eficient şi profesionist. Acţiunile reuşite imi dau satisfacţie profesională şi un nou impuls de a persevera .

Salariu: 450,00 USD / luna

Beneficii: Respectarea Codului muncii,bonuri de masă

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Administrativ / Logistica, Controlul calitatii

Oras de lucru: Craiova

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

09.06.2008 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: operator control termene de valabilitate si calitate

Responsabilitati:

Operatorul T.D.V este "omul directorului in magazin" ,pentru ca directorul,in lipsa timpului fizic de a controla personal calitatea produselor si serviciilor oferite clienţilor,sa le poată oferi acestora garanţia prospeţimii si calităţii.Controlul calităţii(verificare organoleptică) şi al termenelor de valabilitate ale produselor de la raft,�ocmirea de rapoarte zilnice şi saptăm�le cu situaţia produselor de la raft( produse cu termen mai scurt,produse modificate organoleptic;cantitatea acestora) şi ��rea acestora către direcţiune, supravegherea,organizarea şi/sau efectuarea reducerilor de preţ ,�cazul produselor cărora li s-a micşorat termenul de valabilitate,�funcţie de cantitatea,rulajul şi termenul de scoatere �reducere ale acestora; supravegherea şi/sau efectuarea pierderii produselor deteriorate sau expirate;scoaterea de la vanzare şi ţinerea evidenţei a produselor neconforme si inştiinţarea pe e-mail sau telefonic a persoanelor abilitate pentru rezolvarea situaţiei(departament calitate,achizitor,furnizor etc)verificarea etichetelor produselor de la raft,pentru a �atura eventuale nereguli legate de lipsa traducerii in limba rom�#259;,lipsa termenului de valabilitate de pe produs etc. sunt atribuţiile mele in cadrul companiei.In cazuri exceptionale,indeplinesc si rolul de casieră.

01.11.2007 - 31.05.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: agent de contractari si achizitii

Responsabilitati:

Responsabilităţile mele constau în întocmirea împreună cu persoanele abilitate de la distribuitorul din Dolj,a comenzilor făcute de acesta către firma la care lucram;supravegherea activităţii agenţilor de vânzari ai distribuitorului;motivarea şi stimularea acestora prin elaborarea de concursuri şi bareme de bonusare,care să li se adreseze,cât si de oferte si promotii menite să stimuleze achiziţionarea de către distribuitor a unei cantităţi cat mai mari de marfă,de la firma la care lucram.

Realizari:

Din ianuarie 2008 până in martie 2008,am contribuit la mărirea portofoliului de clienţi ai distribuitorului cu aproximativ 60 de clienţi noi ,cat si la creşterea vânzării de către acesta a produselor din gamele companiei ,de la 50000 ron in noiembrie 2007 ,la 78000 ron in martie 2008.

01.09.2004 - 26.10.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari merchandiser

Responsabilitati:

Atribuţiile mele ca şi agent de vânzari merchandiser erau de a asigura o cât mai bună vizibilitate a produselor în magazinele cu care colaboram(şi nu numai) , de a mări cat mai mult spaţiul ocupat de aceastea pe rafturile magazinului(cota de raft) în raport cu dulciurile concurenţei,a mări numarul de feţe expuse ale acestora; plasarea de puncte secundare de vânzare a dulciurilor,în incinta magazinelor.O alta atribuţie era de a asigura un aspect cât mai atrăgător al produselor companiei prin plasarea de wobblere,shelf linere,dummies-uri ,postere etc. care fac reclamă acestor produse,în magazine,postere şi fluturaşi care anunţă o promoţie etc., precum şi aplicarea FIFO dulciurilor.Tot in atribuţia mea era de a mă asigura că produsele comercializate nu au termenul de valabilitate depăşit si nu sunt deteriorate.În cazul unui termen de valabilitate de cel mult doua luni,scadeam preţul de vânzare,ulterior aducând în magazin dulciuri de valoarea diferenţei rezultate în urma scaderii preţului respectivelor produse.A mări numărul clienţilor cu care colaboram,prin cautarea şi activarea unor noi clienţi dintre magazinele care se aprovizionaseră anterior din alte surse cu produsele companiei era,de asemenea ,o atribuiţie a mea,cât şi prezentarea cu ajutorul prezenterului a dulciurile companiei,informarea clientului in legătură cu proprietăţile acestora, preţul, mod de livrare ,mod de plată; luarea unei prime comenzi(posibil şi a doua ,a treia etc.),asigurarea că produsele vor fi livrate conform celor stabilite cu clientul.
Cele enumerate mai sus sunt atribuţiile pe care le impunea postul ocupat de către mine in cadrul echipei SDN TRADING

Realizari:

Fiind angajatul cu cea mai mare vechime in funcţia de agent vânzari merchandiser,în cadrul echipei SDN TRADING din Craiova,am iniţiat noii veniţi în această meserie,mergând împreuna cu aceştia pe teren,explicându-le la faţa locului ce trebuie să facă,împartaşindu-le ,cu plăcere,din experienţa mea,in speranţa de a forma agenţi merchandiseri competenţi,şi,ulterior,să contribuim împreună la buna desfaşurare a activităţii,în încercarea de a atinge obiectivele companiei în care lucram.

studii

 

Activitati extracurriculare

-abilitate de comunicare,receptivitate la nou,capacitatea de lucru în echipă,rezistenţă la stres,consecvenţă şi ambiţie.Adeptă a sloganului "Fac ce spun, şi spun ce fac !"

Premii

-cursuri PR,
-cursuri vânzări ,în cadrul ELSA(aprilie 2006).
-training-uri de vânzări în cadrul Companiei Supreme Group(iunie 2006 şi ianuarie 2007)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close