Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.08.1974

obiectiv

 

sa realizez o cariera frumoasa in domeniul medical,sa asigur servicii medicale de calitate pt care m-am pregatit intensiv,evolutie personala, succes, la in nivel corespunzator intelectual care sa fie remunerata pe masura.

Salariu: nespecificat

Beneficii: cazare,asistenta medicala,salariu bun, conditii conforme cu legislatia muncii.

Tip job: Full time

Departament: Medicina umana

Oras de lucru: STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2007 - 31.01.2008

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic rezident medicina familiei

Responsabilitati:

Medic rezident aflat in efectuarea stagiului de medicina familiei, an terminal-medicina familiei.
Consultatii de medicina familiei, efectuarea activitatilor specifice cabinetului de medicina familiei.

Realizari:

Consultatii de medicina familiei, de medicina muncii.Descongestionarea activitatii complexe a centrului, lucrul in echipa alaturi de medici si asistente, indeplinirea activitatilor specifice curriculei de pregatire a medicului rezident.
Cresterea calitatii serviciilor medicale prin constiinciozitate, profesionalism si promptitudinea efectuarii consultaiilor pentru a mentine si a creste adresabilitatea in cadrul centrului.

25.09.2006 - 01.07.2007

Departament: medicina alternativa

Titlu Job: medic de medicina generala

Responsabilitati:

Sa ofer consultaii de medicina generala in functie de care sa recomand anumite produse fitoterapice (medicina alternativa si clasica), ceaiuri, diverse extracte si preparate vitaminice.

Realizari:

Am fost medicul celor 3 magazine naturiste. Am oferit consultaii gratuite in cadrul magazinelor pentru a creste vanzarile si pentru a viza utilizarea anumitor preparate.
Ulterior am lucrat si cu un aparat de biorezonata cu scopul de a veni in completarea diagnosticului clinic si infraclinic, respectiv de a diagnostica anumite boli in faza latenta sau nediagnosticabile prin teste clasice.Am prescris preparatele in functie de diagnosticul clasic medical si completat de medicina alternativa.Am crescut adresabilitatea in magazinele respective si implicit a vanzarilor.

01.01.2005 - 31.12.2006

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic rezident medicina familiei

Responsabilitati:

Medic rezident in decursul a 2 ani- efectuarea de diverse stagii medicale in diverse sectii, conform curriculei de pregatire a medicilor rezidenti si in functie de specializarea obtinuta prin examenul de rezidentiat.Ex:stagiul de medicina interna-5 luni efectuat sub indrumarea medicului sef de sectie.Vizita medicala, consultatii, prescriere de tratament si investigatii, participarea la diverse prezentari medicale si simpozioane.

Realizari:

Alaturi de alti medici rezidenti am crescut calitatea serviciilor medicale prin aportul de cunostinte medicale noi,educatie medicala continua,up-datarea vechilor "sabloane",in folosul pacientilor.Am usurat activitatile si munca aglomerata a medicilor indrumatori de rezidenti.

03.01.2004 - 01.05.2007

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic medicina generala, servicii de monitorizare remodelare corporala si estetica, medicina muncii, consultatii de medicina generala

Responsabilitati:

Consultatii de medicina generala,coordonare a activitatii de medicina muncii, monitorizare a programelor de infrumusetare,remodelare corporala si estetica.

Realizari:

Am initiat anumite proceduri in firma cum este remodelarea corporala(impachetari ,masaje de toate tipurile),pe care le-am si monitorizat.Am intocmit programe de slabire corporala si am avut rezultate excelente.Am "pus pe roate"cabinetul de nutritie, am fost inovativa si am dezvoltat tot ceea ce se facea acolo.Am coordonat serviciile de medicina muncii.Am coordonat maseurii,si desfasurarea activitaii in alte cabinete medicale:nutritie, psihologie, endocrinologie,kinetoterapie,fitness.
Ca urmare a tot ceea ce am facut am reusit sa maresc numarul de abonamente si incasarile firmei.Am contribuit la dezvoltarea laboratorului de recoltare analize medicale si la promovarea lui.

01.07.2002 - 31.01.2003

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic generalist- inlocuitor medic de familie

Responsabilitati:

Sa ofer consultaii zilnic la pacientii inscrisi in lista.Am vazut si urgentele,consultatii la domiciliu, dispensarizare gravide, bolnavi cronici,adulti si copii.Recomandari medicale, retete, vaccinari, tot ce se face intr-un cabinet de medicina familiei.

Realizari:

Am lucrat cot la cot cu asistenta medicala pentru a mentine numarul de pacienti inscrisi si pentru a-l creste chiar,oferind consultatii de calitate.Am revizuit unele tratamente medicale cu completari suplimentare prin controale la alti medici de alta spacialitate, unde a fost cazul;am solicitat controlul mai des al pacientilor cronici pt o urmarire cat mai atenta si cu investigatii suplimentare unde a fost cazul.Am depistat mai multe boli cronice incipiente, bolnavi asimptomatici care necesitau tratament(hipertensiune arteriala, diabet zaharat,rahitism la copii).Am beneficiat de recunostinta morala a pacientilor consultati.

01.01.2001 - 01.01.2002

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic generalist-stagiar

Responsabilitati:

Efectuarea anumitor stagii medicale obligatorii ale medicului de medicina generala pentru obtinerea dreptului de libera practica,stagii specifice curriculei de pregatire,precum:medicina interna,chirurgie,ginecologie,etc.

Realizari:

Obtinerea dreptului de libera practica si a autorizatiei, a dreptului de parafa.

studii

 

Facultati:

FACULTATEA DE MEDICINA GENERALA IN CADRUL UNIVERSITAII DE MEDICINA SI FARMACIE -UMF.TIMISOARA-ANUL ABSOLVIRII 2000 (6 ANI, CURSURI DE ZI, FACULTATE DE STAT);2000-2001:stagiatura Spit. Judetean Pitesti;2004-2007:rezidentiat in medicina familiei ;octombrie-2007-confirmare ca medic specialist in medicina familiei.Am absolvit in 1993 Liceul Sanitar-Pitesti.

Activitati extracurriculare

cunostinte in domeniul medicinii clasice,alternative si in medicina estetica, biorezonanta;aptitudini de bun coordonator si organizator in cadrul unei echipe.

Premii

Certificate de absolvire pentru urmatoarele cursuri:"mucoviscidoza mit si realitate";"osteoporoza un pericol silentios";"infectii de tract respirator:diagnostic si tratament";"irbesartan-eficienta,cost-eficienta si protectie cardiovasculara" si multiple alte cursuri si simpozioane pe diverse teme in domeniul medical.
-actualmente sunt in an terminal de absolvire a rezidentiatului in medicina de familie.
Am promovat examenul de specialitate in medicina familie-octombrie 2007, fiind confirmat ca medic specialist de MF.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20