Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.10.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.04.2002

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Imi doresc sa incep o cariera de viitor in conditii de lucru bune si de lunga durata

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Altele, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2013 - prezent

Departament: service / reparatii

Titlu Job: mecanic intretinere

Responsabilitati:

Efectuarea intretinerilor preventive si reparatiilor ale instalatiilor si utilajelor aferente fluxului tehnologic,in vederea mentinerii acestora in parametrii optimi de functionare.

01.03.2007 - 01.05.2013

Departament: productie

Titlu Job: sef echipa

Responsabilitati:

Realizarea semifabricatelor din planul de productie in timp util,conform parametrilor de calitate specificati,exploatand echipamentele cu eficienta maxima.
Supravegerea,asigurarea folosirii rationale a fortei de munca,capacitatii de productie a utilajelor respecterii de catre personalul din subordine a instructiunilor de lucru.
Monitorizarea realizarii planului conform parametrilor de calitate specificati si a planului de productie.
Incadrarea in consumurile specifice aferente.
Exploatarea instalatiilor si utilajelor in parametrii normali de functionare.Efectuarea intretinerilor preventive si reparatiilor ale instalatiilor si utilajelor aferente fluxului tehnologic,in vederea mentinerii acestora in parametrii optimi de functionare.
Asigurarea sigurantei produselor procesate in cadrul sectiei.
Identificarea eventualelor nereguli de functionare ale echipamentelor si utilajelor in vederea sesizarii la timp a echipei tehnice.
Propunere de solutii de imbunatatire a parametrilor tehnico-economicii ai echipamentelor si utilajelor
Identificarea necesarului de SDV-uri si piese de schimb necesare intretinerii echipamentelor si utilajelor.
Identificarea necesarului de resurse umane.
Evaluarea personalului din subordine si propunerea de masuri de motivare.
Participarea la identificarea neconformitatilor aparute in vederea implementarii si monitorizarii masurilor preventive/corective.
Identificarerea necesitatilor de instruire ale colaboratorilor si participarea la efectuarea acestora in vaderea imbunatatirii performantelor.
Implementarea si monitorizarea respectarii procedurilor specifice.
Identificarea cheltuielilor aferente desfasurarii in conditii normale a activitatii sectiei in vederea intocmirii bugetului.
Incadrarea in bugetul alocat.
Alinierea la politicile si obiectivele societatii precum si la regulamentul de ordine interioara.
referinte pot fi furnizare la cerere.

01.03.2005 - 01.03.2007

Departament: productie

Titlu Job: operator linie

Responsabilitati:

Realizarea semifabricatelor din planul de productie in timp util,conform parametrilor de calitate specificati,exploatand echipamentele cu eficienta maxima. Exploatarea instalatiilor si utilajelor in parametrii normali de functionare.

01.04.1994 - 01.03.2005

Departament: productie

Titlu Job: operator linie

Responsabilitati:

Realizarea semifabricatelor din planul de productie in timp util,conform parametrilor de calitate specificati,exploatand echipamentele cu eficienta maxima.Exploatarea instalatiilor si utilajelor in parametrii normali de functionare.

01.11.1989 - 01.03.1993

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: lucrator gestionar

studii

 

Facultati:

1982 - 1986 Liceu / Școală profesională: industrial la liceu din ........Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close