Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 14.01.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:24.02.2016

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Îmi doresc să lucrez într-un mediu dinamic care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate in vederea dezvoltarii profesionale.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2018 - 31.07.2018

Departament: service / reparatii

Titlu Job: mecanic auto (camion)

Responsabilitati:

In activitatile de diagnosticare si remediere a defectiunilor constatate la autovehiculele intrate in service au fost respectate urmatoarele atributii :
- verificarea mijloacelor de munca inainte de inceperea activitatii;
- la constatarea unor deficiente la echipamentele de munca, s-a instiintat seful ierarhic si nu s-au utilizat echipamentele decat dupa ce defectiunile au fost remediate;
- s-a realizat activitatea de diagnosticare a defectiunilor autovehiculelor;
- s-au realizat reparatiile necesare la mijloacele auto;
- s-a stabilit necesarul de piese de schimb;
- s-au intocmit documentelor necesare pentru evidentierea interventiilor efectuate si predarea la timp catre compartimentele autorizate;
- s-a respectat legislatia in domeniul securitatii si sanatatii in munca;

01.05.2016 - 28.02.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: manipulator marfa

Responsabilitati:

- Am asigurat evidenta zilnica a vanzarilor de produse si am informat operativ conducerea societatii asupra acestora;am stabilit si am asigurat stocurile de produse necesare pentru desfasurarea activitatii; am asigurat primirea , depozitarea in conditii corespunzatoare si eliberarea cu documente legale a produselor ce se comercializeaza; am tinut evidenta intrarilor si iesirilor fondului de marfa si am raportat zilnic volumul vanzarilor, raspunzand de respectarea prevederilor si reglementarilor interne; am asigurat integritatea si securitatea marfurilor; am respectat programul de lucru stabilit prin contractul de munca; am asigurat paza materiala si juridica a marfurilor pe care le-am manipulat.

01.05.2013 - 30.09.2014

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: cosmetician auto

Responsabilitati:

Reabilitare Auto

studii

 

Facultati:

2013 - 2016 Facultate: Facultatea de Utilaj Tehnologic la Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti.

Premii

Voluntariat
Nov 2013 - Jan 2016: ASCB
ASOCIAȚIA STUDENȚILOR LA CONSTRUCȚII DIN BUCUREȘTI are ca scop promovarea și apărarea drepturilor și intereselor studenților Universității Tehnice de Construcții București.
Certificari
Jul 2012 - Jul 2013: Inlocuitor comandant de grupa
Serviciul Militar satisfacut in Republica Moldova in cadrul Brigazii 3 de Infanterie Motorizata ''Dacia"Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close