Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 07.01.1988

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Beneficii: un salariu motivant si conditii decente de munca

Tip job: Full time

Departament: Altele, Administrativ / Logistica, Productie, Transport / Distributie, Achizitii, Tipografii / Edituri, Import - export, Alimentatie / HoReCa, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2016 - 30.11.2016

Departament: altele

Titlu Job: manipulator marfă

Responsabilitati:

Pregatirea si experienta:
a) Studii: scoala generala sau studii medii ;
b) Vechime: minim 5 ani ( in domeniu);
c) Alte conditii:
- nu a suferit nici o condamnare prevazuta in mod expres de Legea nr:22/1969, sau care potrivit legislatiei in viguare, interzice dreptul de gestiune si de administrare a societatilor comerciale;
- nu este in nici una din situatiile de incompatibilitate, expres prevazute de Legea nr:22/1969;

* Autoritate si libertate organizatorica:
a) Raspunderi
- raspunde de calitatea seviciilor prestate;
- raspunde personal, material si disciplinar pentru orice distrugeri, degradari, disparitii sau furturi ale echipamentelor, instrumentelor si a tuturor obiectelor de inventar aflate in dotarea sa;
- raspunde pentru modul de indeplinire a atributiilor, sarcinilor si resposabilitatilor in fata sefilor ierarhici;
- este obligat sa repare integral paguba produsa prin distrugeri, degradari, disparitii sau furturi ale echipamentelor, instrumentelor si a tuturor obiectelor de inventar aflate in dotarea sa;

b) Propuneri
- aduce la cunostiinta sefilor ierarhici orice fel de masuri care ar putea aduce o imbunatatire, ameliorare in activitatea departamentului din care face parte;

* Responsabilitati si sarcini:

Obiectivele postului :
- incarcarea si descarcarea marfurilor din depozit;
- incarcarea si descarcarea marfurilor in magazinele societatii comerciale

Sarcini, lucrari si responsabilitati:
- sa incarce si sa descarce marfurile;
- sa asigure integritatea si securitatea marfurilor;
- sa respecte programul de lucru stabilit prin contractul de munca;
- sa urmareasca indeplinirea normei zilnice, conform contractului de munca;
- primirea, pastrarea, incarcarea bunurilor sa se realizeze numai cu acordul sau avizul al sefilor ierarhici;
- asigura paza materiala si juridica a marfurilor pe care le manipuleaza;
- satisface in timp util comenzile pentru incarcarea - descarcarea marfurilor necesare sau care sunt cerute in mod curent de magazine, agenti comerciali sau clienti;
- ia toate masurile necesare de paza si protectie contra incendiilor;
- ia toate masurile necesare de paza si protectie contra efratiei;
- ia toate masurile necesare de paza si protectie contra distrugerilor sau deteriorarilor sub orice forma a marfurilor;
- foloseste timpul de munca exclusiv pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, in acest sens , nu se ocupa in timpul de munca de alte activitati care nu sunt cuprinse in atributiile si indatoririle sale, ori nu sunt dispuse de sefi ierarhici.
 

Responsabilitati suplimentare :
- executarea tuturor altor sarcini trasate de catre conducerea societatii


*. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora:
Titularul postului raspunde, dupa caz, civil, disciplinar, material sau penal in cazul nerespectarii atributiilor, sarcinilor sau lucrarilor ce-I revin, precum si a legislatiei in vigoare.

01.02.2016 - 31.07.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucătar

Responsabilitati:

- pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
- raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
- pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
- respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
- utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.

01.11.2013 - 31.01.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: shift leader

Responsabilitati:

Una dintre principalele responsabilități ale unui lider în industria de fast-food este gestionarea angajatilor.Totodata el m-ai asigura si buna desfasurare a a activitatilor in bucatarie si ca cei de acolo scot produsele 100% bine pentru clienti restaurantului . Shift leaderul trebuie să ofere pauze angajaților și să se asigure că pozițiile sunt acoperite. În cazul în care angajații sunt bolnavi sau nu reușesc să ajunga la locul de muncă, liderii trebuie să găsească fie înlocuitori sau sa reorganizeze oamenii in bucatarie pentru a compensa omul lipsă. În cazul în care angajații comit erori sau sunt mustrati, liderul de schimbare fie rezolva situația sau alerta managerul magazinului, în funcție de situație.
Industria de fast-food se bazeaza pe viteza si calitate, astfel încât unul dintre principalele îndatoriri ale liderului de schimbare este aceea de a asigura că clienții sunt serviti rapid. Supervizorul de schimbare trebuie să monitorizeze timpul pe care clienții sunt în așteptare și să se asigure păstrate că o anumită limită de timp. Supraveghetorii de schimbare trebuie să supravegheze, de asemenea, producția de produse alimentare și băuturi pentru a vă asigura că angajații cunosc care este temperatura și calitatea corespunzătoare.
Liderii sunt responsabili de deschiderea și de închiderea magzinului. De asemenea, ei completeaza rapoartele din ziu respectiva ( intrari,iesiri, protocol, aruncate etc.etc.) Liderii sunt responsabili si pentru depozite bancare.( vanzari)

01.11.2012 - 30.06.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ajutor ospătar - bucătar

Responsabilitati:

Ajutor Ospătar :
-. preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
- acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
- cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:
- servirea exemplara a clientilor;
- indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
Responsabilitati ale postului:
- asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor;
- raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.
Autoritatea postului:
- Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
salariu fix + bonuri de masa + prime
- Bucătar:
- pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
- raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
- pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
- respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
- utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.

01.01.2010 - 31.05.2012

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: agent de securitate

Responsabilitati:

1. Monitorizeaza intrarea si iesirea cladirii sediului social
2. Monitorizeaza si protejeaza autovehiculele ce se afla in proprietatea firmei
3. Opereaza sistemul de securitate electronic

ATRIBUŢII PRINCIPALE (şi sarcini aferente):
-să monitorizeze intrarea sau ieşirea unei clădiri, astfel încât să împiedice persoanele neautorizate să intre în clădire şi să oprească pe oricine înstrăinează bunurile organizaţiei respective fără autorizaţie;
-mai poate fi însărcinat cu paza altor clădiri, a autovehiculelor sau a altor echipamente;
-să facă inspecţia periodică a clădirilor şi facilitaţilor şi să le protejeze împotriva furtului, avariei, dezastrelor naturale sau provocate etc.;
-să păzească intrarea personalului şi a vehiculelor aparţinând organizaţiilor aflate în obiectiv şi a altor clădiri;
-sa înregistreze şi să identifice persoanele care intră în clădire, precum şi bunurile şi articolele introduse în clădire;
-să verifice documentele maşinilor şi a altor mijloace de transport care intră în cadrul obiectivului de pază;
-să verifice şi să inspecteze bagajele persoanelor care trec pe acolo;
-să opereze sistemul de securitate electronic, sistemul de alarmă şi de combatere a incendiilor;
-să verifice dacă barierele mecanice sunt funcţionale;
-dacă se produc incendii sau alte dezastre, să ia primele măsuri pentru prevenirea accidentelor şi avariilor până la sosirea pompierilor, poliţiei şi altor organe în drept;
-să înregistreze pe perioada serviciului orice evenimente neobişnuite;
-escortează oameni, în calitate de agent de pază înarmat, îi protejează de eventuale atacuri;
-pune la dispoziţie escortă înarmată pentru bunurile în tranzit şi le protejează împotriva eventualelor furturi.
salariu fix + bonuri de masa +bonusuri la prinderea infractorilor

01.07.2008 - 31.03.2009

Departament: import - export

Titlu Job: manipulant marfă

Responsabilitati:

-Încărcarea, descărcarea mărfurilor şi manipularea acestora în depozite
- Asigură gestiunea stocului de marfă în baza documentelor de intrare-ieşire
-Asigură mişcarea stocurilor ;-Răspunde de organizarea logistică eficientă a depozitului ;
-Expediază marfa către clienţi conform comenzilor şi priorităţilor
-Pregătirea mărfurilor pentru expediere ;
-Încărcarea/descărcarea mărfurilorîn/din autovehiculele de livrare ;-Verificarea mărfurilor sosite în depozit ;
-
Manipularea şi aşezarea produselor în spaţiile special destinate, în funcţie de sortimente şi termenul de valabilitate, manual, cu ajutorul lizei s-au folosind stivuitorul/electrostivuitorul ;
-Comisionarea mărfurilor pentru livrare conform documentelor şiindicaţiilor gestionarului ;
-Participă la inventarierea mărfurilor de gestiune
salariu fix + bonuri de masa

01.10.2007 - 30.06.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucătar

Responsabilitati:

- pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
- raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
- pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
- respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
- utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.

01.08.2006 - 30.09.2007

Departament: tipografii / edituri

Titlu Job: cartonagist

Responsabilitati:

Tiparire pe masini tipografice Adast,Hamada,Rotaprint,programare si executii tipografice pe masini colatoare Burgh,Morgana,Heidelbergh,ghilotina pe masina Polar,executii pe masini de infoliat si imprimare prin termopresiune,machetare si developare pentru tipar,preparari cerneluri pantone.
salariu fix + bonuri de masa+ bonusuri la atingerea targhetului

studii

 

Facultati:

2011 - 2016 Liceu: ECONOMIE SI CONTABILITATE la LICEU PARTICULAR "ONICESCU MIHOC" din BUCURESTI. Frecventa Redusa (FR)
2003 - 2005 Scoala Profesionala: MECANIC la GRUP SCOLAR INDUSTRIAL CONSTRUCTII CAII FERATE ( CCF) din BUCURESTI. LA ZI- CERTIFICAT NIVEL 1 DE CALIFICARE PROFESIONALA IN MECANICA DE MOTOARE ( MOTOARE )
1995 - 2003 Scoala Generala: CLASELE 1-8 la SCOALA GENERALA 22 "MEXIC" din BUCURESTI. LA ZI

Premii

Calificari
Jun 2014: BUCATAR

Traininguri
May 2014 - May 2014: CENTRU DE PREGATIRE IN GASTRONOMIE METRO
MODUL FAST-FOOD 7-8 MAI 2014 METRO CASH & CARRY ROMANIA
Certificari
Sep 2003 - Jun 2005: CERTIFICAT DE CALICARE PROFESIONALA
CERTIFICAT DE CALIFICARE PROFESIONALA NIVEL 1 SERIA A NR 0009766 EMIS DE MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII IN MECANICA DE MOTOARE NIVEL 1 ( MACANIC )



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close