Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.03.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt o persoana sociabilă, ma integrez repede in orice domeniu de activitate. Îmi place sa învăț lucruri noi și sa devin mai bun in ceea ce fac. Ma adaptez repede in orice situație, fac fata stresului si presiunii. Sunt o persoana pozitivă, cred ca orice este posibil și fiecare problema are o rezolvare. Îmi place sa călătoresc și sa cunosc oameni noi. Caut un job care îmi permite sa avansez pe viitor.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Grafica / Webdesign / DTP, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Achizitii, Relatii clienti / Call center, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2019 - 31.12.2020

Departament: arhitectura / design interior

Titlu Job: maler

Responsabilitati:

Evaluarea lucrarii (materiale, timp de finalizare a lucrarii) Executarea lucrarii in conditii optime, pastrarea curateniei in zona de lucru Executarea lucrarii dupa plan, pas cu pas Postul de Maler consta in a executa finisaje interioare la o calitate superioara, cunoștiințe de design.

01.03.2019 - 30.06.2019

Departament: productie

Titlu Job: operator

Responsabilitati:

Producerea cartonului și a cutiilor din carton

01.08.2018 - 28.02.2019

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Dețin un magazin online in sistem Dropshipping. Actualizez stocul zilnic, răspund întrebărilor clienților, trimit oferte promoționale clienților abonați la site. Efectuez campanii de marketing pe rețele de socializare, email marketing, web push notification, sms marketing. Acest job a început ca un hobby pentru vânzările online. Mi-am creat propriul website printr-o platforma de merchandising (Shopify). Timpul de lucru este in jur de 2 ore pe zi.

01.03.2018 - 31.08.2018

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: recepționist

Responsabilitati:

Raspunde la apelurile telefonice, selecteaza şi furnizeaza informaţiile solicitate.
Înregistrează rezervările prin telefon sau online, in sistem.
Repartizează clienții pe camere și se asigura de confortul acestora.
Primeşte, inregistreaza şi depoziteaza obiectele de valoare ale clienţilor.
Elibereaza note de plata, incaseaza contravaloarea serviciilor şi organizeaza plecarea clienţilor.
Verifica autenticitatea şi valabilitatea documentelor de plata şi asigura executarea acestora.
Verifica şi soluţioneaza, in limita competenţelor, reclamaţiile clienţilor.
Primeşte şi repartizeaza corespondenţa.
Distribuie materiale informative şi promoţionale.
Identifica necesarul de consumabile şi tipizate şi işi completeaza permanent stocul.
Identifica situaţiile critice şi le face cunoscute persoanelor abilitate / superiorilor.
Asigura menţinerea unei ambianţe placute in incinta şi in spaţiul inconjurator.
Se prezinta intr-un mod agreabil şi adopta un comportament adecvat.

01.10.2017 - 28.02.2018

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: operator mase plastice

Responsabilitati:

Respectarea planului de lucru
Respectarea normelor de protecție
Lucru in echipa
Îndeplinirea normei de producție
Atenție asupra detaliilor

01.11.2013 - 30.09.2017

Departament: arhitectura / design interior

Titlu Job: maler

Responsabilitati:

Evaluarea lucrarii (materiale, timp de finalizare a lucrarii) Executarea lucrarii in conditii optime, pastrarea curateniei in zona de lucru Executarea lucrarii dupa plan, pas cu pas Postul de Maler consta in a executa finisaje interioare la o calitate superioara, cunoștiințe de design.

01.10.2012 - 31.05.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman-ospatar

Responsabilitati:

Preluarea Comenzilor
Servirea Clientilor
Verificarea Stocului si a incasarilor

studii

 

Facultati:

2008 - 2012 Liceu / Școală profesională: uman filologie bilingv engleza la LT Constantin Noica din Sibiu. Am participat la diferite activitati si proiecte.

Premii

Proiecte
Jan 2010 - Jun 2011: COMENIUS- Clean Rivers for Clean Seas
DESCRIEREA PROIECTULUI:
După cum se poate deduce din titlul proiectului, tema principală este legată de mediul înconjurător, şi anume păstrarea cât mai curată a apelor. Proiectele de mediu sunt foarte importante la ora actuală, deoarece trăim într-o eră a consumului şi a poluării, iar încercarea de a face ceva este lăudabilă, chiar dacă nu vom putea ajunge la nivelul pe care l-am dori. Sloganul principal al acestui proiect este “Global solution for global pollution”. Printre obiectivele principale ale proiectului, putem enumera:
– identificarea formelor de poluare la nivelul râurilor
– educarea elevilor pentru a fi capabili să identifice sursele de poluare prin vizite directe pe teren, efectuarea unor acţiuni de ecologizare
– elevii vor putea înţelege cum poluarea locală este de fapt o problemă globală
– promovarea unui dialog intercultural şi şansa de a se dezvolta ca cetaţeni europeni, elevii vor realiza ce privilegii şi obligaţii au în cadrul societăţii europene
– prin acţiunile şi activităţile specifice, să poată fi realizată o educatie ecologică, atât în şcoală, cât şi la nivelul comunităţii locale.
Implicarea în aceste schimburi atât a profesorilor cât şi a elevilor, este benefică atât din punct de vedere educaţional cât şi din punct de vedere cultural. Nu trebuie să neglijăm şansa pe care o avem în perfecţionarea limbii engleze, noi fiind obligaţi să ne pregătim cât mai bine in acest sens. Profesorii au ocazia să vadă alte sisteme educaţionale, să adopte metode cât mai variate de predare. Elevii implicaţi in aceste schimburi au ocazia să înveţe lucruri noi, vor avea şansa să aplice la modul real tot ceea ce au învăţat prin educaţia ecologică, prin multiculturalitate se vor apropia de nivelul pe care dorim să îl atingem în cadrul societăţii europene şi mai ales al Uniunii Europene. Nu trebuie neglijat aspectul financiar, acest tip de proiect beneficiază de fonduri importante, astfel că asigură accesul elevilor şi profesorilor din toate categoriile sociale.
Printre numeroasele materiale realizate pe parcursul derulării proiectului, menţionăm ca produse finale realizarea dicţionarului comun de termeni ecologici, analiza probelor de apă realizată în fiecare ţară parteneră, iar la sfârşit compararea rezultatelor din punct de vedere chimic, pentru a vedea situaţia existentă în fiecare ţară.
Hobby-uri
desen, excursii, pescuitPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close