Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 07.02.1992

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.12.2012

obiectiv

 

munca în domeniul științelor juridice, dobândirea de noi cunoștințe și aptitudini;

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Office / Back-office / Secretariat

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2016 - 31.07.2016

Departament: juridic

Titlu Job: jurist

01.10.2015 - 31.10.2015

Departament: juridic

Titlu Job: participarea la workshop motivațional în cadru proiectului „practică competitivă pentru viitor în domeniul științelor juridice", program cofinanțat din fondul social european;

01.08.2014 - 31.10.2014

Departament: juridic

Titlu Job: efectuarea stagiului de practică

01.03.2013 - 31.08.2013

Departament: imobiliare

Titlu Job: agent imobiliar

studii

 

Facultati:

2015 - 2016 Masterat: Drept civil și Drept procesual civil aprofundat la Universitatea „Titu Maiorescu”, Facultatea de Drept din București.
2011 - 2015 Facultate: Stiințe juridice la Universitatea „Titu Maiorescu”, Facultatea de Drept din București. Principalele disciplinele studiate în programul studiilor universitare de licență în cadrul Facultății de drept: Drept constituțional și instituții politice; Drept penal; Drept procesual penal; Criminologie; Criminalistică; Drept civil; Drept procesual civil; Logică juridică; Filosofia dreptului; Drept administrativ; Drept financiar; Drept fiscal; Drept comercial; Instituții și politici ale Uniunii Europene; Protecția internațională a drepturilor omului; Infracțiuni prevăzute în legi speciale; Dreptul muncii și securității sociale; Comunicare de specialitate în limba engleză.

Competențe profesionale obținute:
- Utilizarea adecvată a conceptelor, teoriilor și metodologiilor din domeniul juridic;
- Aplicarea tehnicilor și instrumentelor specifice domeniului juridic;
- Interpetarea, corelarea și compararea instituțiilor juridice din dreptul național, dreptul european și dreptul altor state;
- Utilizarea legislației în vigoare în analiza situațiilor juridice, în încadrarea lor corectă din punct de verede juridic și în soluționarea lor.
- Realizarea sarcinilor profesionale în mod eficient și responsabil, cu respectarea regulilor deontologice specifice domeniului.
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: Arte plastice la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din București. - Dobândirea de competențe și aptitudini artistice în domeniul artelor plastice prin studierea disciplinelor precum: Studiu desen, Studiu culoare (pictură), Studiu modelaj (sculptură), Desen proiectic, Procesarea computerizata a imaginii (utilizarea programelor Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Corel Draw), Arte grafice.
- Obținerea Certificatului de calificare profesională (nivelul 3): tehnician în domeniul artistic cu specializarea „arte grafice”;

Premii

Calificarea/ diploma obsținută și competențe dobândite:
- diplomă de promovare a bacalaureatului;
- certificat de competență lingvistică de comunicare orală în limba romană, nivelul utilizator experimantat;
- certificat de competență lingvistică în lim
ba engleză;
- certificat de competențe digitale, nivelul utilizator experimantat;
- certificat de calificare profesională (nivelul 3) tehnician în domeniul artistic (specializarea aste grafice).

Competențe și aptitudini artistice în domeniul artelor plastice dobândite urmare a frecventării cursurilor Scolii de Arte plastice și muzică nr.3 din București, precum și a absolvirii Liceului de Arte Plastice "Nicolae Tonitza"; discipline studiate: Studiu desen, Studiu culoare (pictură),Studiu modelaj (sculptură), Desen proiectic, Procesarea computerizată a imaginii (utilizarea programelor Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Corel Draw), Arte grafice; obținerea a numeroase diplome și premii la concursuri și olimpiade în acest domeniu.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close