Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 26.10.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.08.2005

obiectiv

 

Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional, dinamic care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate şi oportunităţi de avansare în cadrul companiei. Consilier juridic cu o experiență în carieră de peste 15 ani în mediul de afaceri și juridic. Posed expertiză în drept comercial și civil, cu precădere în sfera recuperării debitelor, având în portofoliu o serie de peste 10 procese câștigate în instanță, precum și numeroase alte litigii soluționate pe cale amiabilă prin mediere. Excelez în gândirea critică și planificarea strategică, precum și în dezvoltarea și menținerea unor relații profitabile cu clienții.

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Beneficii: Posibilitatea de a imi dezvolta cariera si de a-mi folosi cunostintele si experienta in exercitarea profesiei. Asigurare medicala, formare profesionala continua.

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Banci

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2003 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: jurist

Responsabilitati:

Am urmărit apariția actelor normative și am adus la cunoștința conducerii a obligațiilor ce revin societății, actualizand permanent informatiile referitoare la noile modificari de legislatie si punand la dispozitia persoanele abilitate din organizatie a noilor informatii si implicatii pentru activitatea acestora.
Am negociat , verificat și avizat pentru legalitate diverse contracte si a actelor aditionale aferente ce privesc activitatea curentă a societății (contracte de vanzare cumparare, contracte de furnizare, de prestări servicii, de locațiune etc.)
Am solutionat problemele legale ce decurg din nerespectarea contractelor, recuperarea creantelor si a debitelor.
Am conceput, depus și susținut cererile de chemare în judecată, a întâmpinărilor și contestațiilor (în special litigii civile și procedura insolvenței).
Am reprezentat interesele societatii in instanta și am aparat drepturile legitime ale acesteia în fața autorităților publice, instituțiilor de orice natură, precum și în fața oricărei persoane juridice sau fizice, română ori straină.
Am acordat asistență, consultanță și reprezentare juridică atat firmei cat și angajaților acesteia.
Am solutionat cererile cu caracter juridic în toate domeniile dreptului, inclusiv în recuperarea creanțelor companiei de la terți.
Am redactat, avizat și contrasemnat actele juridice, verificand identitatea părților, consimțământul, conținutul și data actelor încheiate ce privesc firma. Am redactat adrese scrise, comunicari, notificari.
Am solutionat problemele aparute in activitatea companiei din punct de vedere legal.
Am oferit consiliere managementului cu privire la corectitudinea si modul de realizare a planurilor si strategiei elaborate de aceasta, din punct de vedere legal.

01.09.1998 - 30.09.2006

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor economia turismului

Responsabilitati:

Activitate didactica.

01.05.1987 - 30.09.1998

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: lucrator gestionar

studii

 

Facultati:

2000 - 2004 Facultate: Drept la Universitatea George Baritiu din Brasov.
1993 - 1995 Colegiu / Studii postliceale: Tehnician prestari servicii in turism la Colegiul " Ion Kalinderu" din Busteni.
1982 - 1986 Liceu / Școală profesională: Chimie Industriala la Colegiul " Ion Kalinderu" din Busteni.

Premii

Calificari
Nov 2014: Curs Mediere Uzamint Consiliul de Mediere Romania

Apr 2003: Curs Manager in turism Bucuresti THR Consulting Grup

May 1998: Curs operare PC - DMPS Prahova CCRPS Ploiesti

Apr 1994: Curs Contabilitate si informatica de gestiune - Colegiul Consultativ al ContabilitatiiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close