Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.12.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.10.2007

obiectiv

 

Lucrul intr-un mediu profesionist,posibilitate de promovare la locul de munca,posibilitate de a invata de la o echipa dinamica sau de a ma perfectiona,fidelizarea mea ca angajat,dorinta de a invata tot ce e nou in domeniu sau din domenii adiacente,dorinta de a obtine venituri substantiale.

Salariu: 800,00 USD / luna

Beneficii: concediu de odihna,bonusuri,eventual,trainig-uri gratuite,posibilitate de avansare

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Telecomunicatii, Relatii clienti / Call center, Merchandising / Promoteri, Banci

Oras de lucru: Focsani

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

17.12.2007 - prezent

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: reprezentant magazin

01.08.2006 - 18.07.2007

Departament: marketing

Titlu Job: agent servicii client\reprezentant firma

Responsabilitati:

STABILIREA SI MENTINEREA RELATIILOR CU CLIENTII FIRMELOR DE DISTRIBUTIE CU CARE COLABORAM CA SI INTERMEDIARI(SC PROMOTERM SI SC GINAVIDOR,AMBELE DIN GALATI,DAR CU ZONE DE DESFASURARE SI PE ZONA BRAILA),IMPLEMENTAREA BENEFICIILOR PRODUSELOR HAME LA CLIENTII FIRMELOR GINAVIDOR SI PROMOTERM,INSOTEAM AGENTII COMERCIALI PE ZONA DE LUCRU,LA CLIENTI,SPRE A-I AJUTA SA PROMOVEZE SI SA VANDA PRODUSELE HAME AFLATE IN PORTOFOLIU.

Realizari:

IN PRIMA LUNA DE ACTIVITATE AM REUSIT SA STIMULEZ CIFRA DE VANZARE SA CREASCA CU 100 %.AU URMAT CRESTERI LENTE SI SIGURE,M-AM OCUPAT SI DE COMENZILE DIRECTE DIN CADRUL HIPER MARKETELOR METRO,KAUFLAND,SELGROS,BILLA DE PE ZONA GALATI BRAILA.AM MERCHANTIZAT MARFA AFLATA IN TOATE MAGAZINELE ALIMENTARE,AM AJUTAT CLIENTII SA INTELEAGA CALITATILE PRODUSELOR HAME,AM AJUTAT SI AGENTII SA POATA VINDE HAME.

29.09.2005 - 15.07.2006

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: merchandiser

Responsabilitati:

MERCHANTIZAREA PE ZONA GALATI A PRODUSELOR FIRMEI TGIE AFLATE IN MAGAZINELE ALIMENTARE,SUSTINEREA SI IMPLEMENTAREA CAMPANIILOR FIRMEIINITIATE DE SEFII DIRECTI SAU SEFII DE DEPARTAMENTE.

Realizari:

MI-AM INDEPLINIT INDATORIRILE SEMNALATE IN FISA POSTULUI SI SI DICTATE DE SEFII DIRECTI.

10.01.2005 - 15.04.2005

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: merchandiser

Responsabilitati:

AM AVUT ACELEASI RESPONSABILITATI SI INDATORIRI CA LA SLUJBA PRECEDENTA.

Realizari:

AM REUSIT SA DUC LA BUN SFARSIT TOATE OBIECTIVELE PROPUSE SAU IMPUSE DE SEFUL DIRECT.

13.07.2003 - 20.12.2004

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: merchandiser

Responsabilitati:

STABILIREA SI MENTINEREA RELATIILOR CU CLIENTII FIRMEI IN VEDEREA DEZVOLTARII CIFREI DE AFACERI PE PRODUSELE STAR FOODS,MERCANTIZAREA PRODUSELOR STAR FOODS ACHIZITIONATE DE LA FIRMA DE DISTRIBUTIE PROMOTERM,COMPLETAREA CAT MAI REALISTA A RAPOARTELOR DE ACTIVITATE ZILNICA,A STORE-CHEK-URILOR,IMPLEMENTAREA DIVERSELOR PROMOTII SI ACTIUNI STABILITE DE SEFII PROMOTERM SAU STAR FOODS.

Realizari:

AM DEZVOLTAT RELATIILE CU CLIENTII FIREI DE DISTRIBUTIE,AM INDEPLINIT TOATE OBIECTIVELE STABILITE SI IMPUSE DE SEFII DIRECTI,

studii

 

Facultati:

LICEUL PEDAGOGIC FOCSANI,PROFIL INVATATOR-EDUCATOARE,PROMOTIA 1996-2001
UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS,FACULTATEA DE LITERE FILOZOFIE SI TEOLOGIE,SECTIA ENGLEZA-TEOLOGIE.PROMOTIA IUNIE 2007,LICENTIAT IUNIE 2007

Activitati extracurriculare

POSED CUNOSTINTE DIN DOMENIUL DISTRIBUTIEI,MARKETINGULUI APLICAT LA NIVEL DE CLIENTI SI STIU SI POT SA MA ADAPTEZ RAPID LA DIVERSE SITUATII.

Premii

ATESTAT PREDARE RELIGIE,OBTINUT IN URMA CURSURILOR ABSOLVITE IN CADRUL LICEULUI PEDAGOGIC,IN IUNIE 2001

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)

engleză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20