Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.06.1999

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.01.2018

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt student in anul 2 la Universitatea "Transilvania" din Brasov, la facultatea de matematica-informatica pe domeniul informatica. Calitatile care ma recomanda sunt promtitudinea in rezolvarea task-urilor si implicarea in fiecare activitate care mi se iveste. Doresc sa cumulez cat mai multe experienta, sa ma dezvolt atat pe plan profesional, sa devin parte din cresterea unei companii, cat si personal, sa ma conturez ca persoana, sa ies din spatiul meu de confort si sa-mi descopar cat mai multe pasiuni.

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Practică / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Fara experienta

Disponibil: oricand

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Facultate: Matematica-Informatica, domeniul Informatica la Universitatea "Transilvania" din Brasov.

Premii

Proiecte
Jul 2019 - Jul 2019: Aplicatie Calculator in limbajul Java
Programul facut simuleaza aplicatia "Calculator" din orice telefon sau desktop/laptop. Programul contine atat interfata grafica prin care utilizatorul alege ce calcule doreste sa efectueze cat si partea de obtinerea rezultatului. Pentru partea grafica am folosit biblioteca swing din java, iar pentru efectuarea operatiilor am utilizat forma poloneza (scrierea postfixata) atat pentru calcule simple cat si pentru calcule cu paranteze.
Apr 2019 - Apr 2019: POO
Crearea unor aplicatii orientat pe obiect printre care:
- aplicatie pentru gestionarea de instrumente muzicale in functie de modul in care se canta la ele, daca sunt cu clape, acustice sau de suflat
- aplicatie pentru gestionarea unei banci/automat bancar: creare de cont, introducere o suma de bani, retragere numerar, transfer catre alta persoana, interogare sold.
Mar 2019 - Mar 2019: Implementare structuri de date
In limbajul C++ am implementat majoritatea structurilor de date: stive, cozi, liste simplu si dublu inlantuite, arbori printre care arbori binari de cautare, arbori AVL, arbori ROSU-NEGRU si B-Arbori, graf orientat si neorientat si tabele de dispersie (hash table).
Pentru stive si cozi am utilizat principiul FIFO (first in first out) respectiv LIFO (last in first out).
Pentru listele simplu inlantuite am folosit o structura nod in care retineam cheia si un pointer catre urmatorul nod, respectiv nodul din urma pentru listele dublu inlantuite.
Pentru retinerea arborilor am utilizat un vector de liste inlantuite si, de asemenea, am implementat functiile de cautare, adaugare si stergere.
Arborii AVL sunt arbori balansati iar pentru calcularea factorului de balansare am construit o functie care calculeaza diferenta dintre inaltimea subarborelui drept si subarborelui stang.
Pentru echilibrarea arborilor rosu-negru (ARN) am folosit functii pentru fiecare dintre cele 3 cazuri de insertie.
B-Arborii sunt arbori care au mai multe chei intr un nod mentinand datele sortate.
Pentru grafuri am implementat algoritmii de parcurge: in adancime si latime (DFS si BFS), precum si algoritmul Dijkstra.
Jan 2019 - Jan 2019: Algoritmi
Detin cunostine despre majoritatea algoritmilor precum:
- aflarea minimului si maximului dintr-un vector
- algoritmi de sortare: bubble sort, selection sort, insertion sort, quick sort
- algoritmi greedy
- algoritmi divide et impera

Certificari
Jun 2017: Certificate in Advanced English
Certificat de Advanced in Limba Engleza.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close