Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.02.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obietivul meu principal este acela de a construi o cariera care ma poate ajuta sa-mi cultiv si dezvolt o serie de abilitati, capacitati si valori care sa faca parte din identitatea mea. In egala masura, imi doresc ca toata munca pe care o depun sa fie de folos comunitatii.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Educatie / Training / Arte, Cercetare - dezvoltare, Statistica / Matematica, Management

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2019 - 31.01.2020

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: psiholog (consiliere și orientare în carieră)

Responsabilitati:

Principale activități și responsabilități: activități de consiliere și orientare în carieră cu persoanele din grupul țintă.

01.11.2018 - 31.08.2019

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: asistent cercetare

Responsabilitati:

Asistent de cercetare în cardrul proiectului FAIRSHARE/Natura duală a corectitudinii: factori relaționali și individuali implicați în alocarea câștigurilor și a pierderilor.
Principalele activități și responsabilități din cadrul proiectului: elaborarea designurilor de cercetare; traducere și adaptarea instrumentelor; colectarea de date; prelucrarea și analiza datelor.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: Modul pedagogic, nivel 2 la UBB din Cluj-Napoca.
2018 - prezent Masterat: Psihologia resurselor umane și sănătate organizațională la UBB, Facultatea de psihologie și științe ale educației din Cluj-Napoca. Materii studiate: Metodologia cercetării și analiza datelor (1 și 2), Diagnoză organizațională, Management strategic, Psihologia personalului, Training, Coaching, etc.
2015 - 2018 Facultate: Psihologie la Universitatea Babes-Bolyai Cluj din Cluj-Napoca. Principalele discipline studiate: metodologia cercetării și analiza datelor, metode cantitative de cercetare, psihologie cognitivă, psihologie socială (influența socială și cogniția socială), psihologie organizațională.
2015 - 2018 Facultate: Modul pedagogic (Nivel 1) la Universitatea Babes-Bolyai Cluj din Cluj-Napoca.
2012 - 2015 Facultate: Management la Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava din Suceava. Principalele discipline studiate: statistică, matematică aplicată, micro și macroeconomie, introducere în management, marketing, managementul resurselor umane, comportament organizațional, etc.
2014 - 2014 Facultate: Management la Universitatea din Bari din Bari. Stagiu erasmus

Premii

Hobby-uri
Lectura, Sport, Teatru si operaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close