Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.08.1995

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Urmăresc să am o carieră de succes în domeniul design-ului. Să aduc un bun societății cu ajutorul cunoștiințelor pe care le-am dobândit. Îmi doresc să învăț și să experimentez lucruri noi astfel încât să-mi îmbogățesc abilitățile.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Arhitectura / Design interior

Oras de lucru: Oradea

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

studii

 

Facultati:

2014 - 2017 Facultate: Design la Facultatea de Arte din Oradea.

Premii

Calificari
Jul 2017: Adeverință Nr. 1260 Absolvent al Universității din Oradea, Departamentu pentru Pregătirea Personalului Didactic în anul universitar 2016-2017, Nivel I.

Jul 2017: Adeverință Nr. 501 Absolvent al Universității din Oradea, Facultatea de Arte, programul de studiu/specializare DESIGN.

Jul 2014: Diplomă de Bacalaoreat

Proiecte
Jul 2017: Proiectarea unui nou model de birou pentru un designer
Mateaș Nicolae Ionuț, participant cu lucrarea de licență, intitulată: Proiectarea unui nou model de birou pentru un designer, la evenimentul intitulat Gala diplomelor 2017 la Facultatea de Arte Oradea – 22.07.2017, organizator Universitatea din Oradea, expoziție prezentată la Muzeul Țării Crișurilor
Mar 2017: DESIGN EXPO la Facultatea de Arte Oradea
Mateaș Nicolae Ionuț, organizator/participant cu lucrări de design la evenimentul intitulat DESIGN EXPO la Facultatea de Arte Oradea în data de 16.03.2017, organizator Universitatea din Oradea, expoziție prezentată în holul Bibliotecii Universității din Oradea, vernisată de conf.univ.dr. Mărieș Gh. Radu Emil, student Cadar Bianca.
Jul 2016: Proiectarea unui nou model de set de camping
"Proiectarea unui nou model de set de camping", proiect realizat pe baza Acordului de parteneriat nr. 7174 din 09.06.2015 dintre Universitatea din Oradea și Centrul pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor. Director de proiect -conf.univ. Mărieș Gh.Radu Emil, Membri -Bakter Andrei, Cadar Bianca, Filip Eugenia, Mateaș Nicolae Ionuț, Opincă Sorin, Oradea, iulie 2016.
Mar 2016: DESIGN EXPO la Facultatea de Arte Oradea
Mateaș Nicolae Ionuț, participant cu lucrări de design la evenimentul intitulat DESIGN EXPO la Facultatea de Arte Oradea în data de 15.03.2016, organizator Universitatea din Oradea, expoziție prezentată în holul Bibliotecii Universității din Oradea, vernisată de conf.univ.dr. Mărieș Gh. Radu Emil, lect.univ.drd. Brad Sorin Ovidiu, student Popa Bogdan.
Mar 2015: DESIGN EXPO la Facultatea de Arte
Mateaș Nicolae Ionuț, participant cu lucrări de design la evenimentul intitulat DESIGN EXPO la Facultatea de Arte Oradea în data de 10.03.2015, organizator Universitatea din Oradea, expoziție prezentată în holul Bibliotecii Universității din Oradea, vernisată de conf.univ.dr. Mărieș Gh. Radu Emil
Hobby-uri
desen, dans, literatura universala, fotbalPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close