Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.04.1996

Permis conducere:  Cat.B,, Data obtinerii:01.04.2014

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt o persoană foarte deschisă, dornic de a muncii într-un mediu plăcut. Scopul meu este sa mă dezvolt pe plan profesional, sunt mereu orientat spre noi oportunități. Adaptare rapidă la noi medii de lucru, spirit de echipă, respectarea termenelor, coordonarea unei echipe, toate aceste abilități le-am dobândit în urma proiectelor la care am participat și pe care le-am organizat.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Marketing, Publicitate, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Transport / Distributie, Achizitii, Management

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: Administrarea afacerilor în turism, comerț și servicii la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.
2015 - 2018 Facultate: Economia comerțului, turismului și serviciilor la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.
2011 - 2015 Colegiu / Studii postliceale: Organizator banqueting la Colegiul Economic Nicolae Titulescu din Baia Mare.
2003 - 2011 Școală generală: școală generală la Școala generală nr.4 Avram Iancu din Baia Mare.

Premii

Proiecte
May 2018 - May 2018: Târgul de Turism Montan, de Aventură și Sporturi Extreme „Mocănița”
Acest proiect se desfășoară pe parcursul a trei zile consecutive, iar scopul în ceea ce priveşte organizarea acestui eveniment constă în crearea unui mediu formal şi vizibil la nivel regional privind gruparea diferitelor entităţi (firme, ONG-uri, asociaţii etc.) în vederea creşterii notorietăţii în rândul publicului clujean a sporturilor / activităţilor montane, de aventură şi sporturi extreme. Ideea pe care se axează, şi anume nevoia oamenilor de aer curat şi de relaxare în medii propice, are drept rezultat perpetuarea tradiţiei “Mocăniţa” şi transformarea târgului într-un element de referinţă la nivelul turismului montan şi de aventură.
Dec 2015 - Dec 2015: Care-i fruntea?
Un spectacol caritabil de Crăciun, care reprezintă de fapt, o competiție pe zonele etnografice ale României: Ardealul, Maramureșul, Moldova și nu numai dar la spectacol sunt invitate și ansambluri populare și interpreți.
Astfel, echipe din diferite regiuni formate din studenți și nu numai, s-au întrecut în a demonstra Care-i Fruntea în tradiții și obiceiuri de Crăciun, spectacolul sfârșindu-se cu o licitație de produse tradiționale, iar banii fiind donați în scopuri caritabile. Bineînțeles, scopul principal al acestui concurs-spectacol, pe lângă strângerea de donații, a fost de promovare a zonelor etnografice ale României în rândul tuturor celor care au luat parte la spectacol și nu numai.
Apr 2013 - May 2013: Programul LEONARDO DA VINCI
LLP/LdV/IVT/2009/RO/053
Proiectul Leonardo da Vinci Dezvoltarea eurocompetenţelor în servirea consumatorilor face parte din cadrul proiectelor de mobilitate în cadrul formării profesionale iniţiale.
Traininguri
May 2017: Public Speaking

Voluntariat
Mar 2015: O.S.T. - Organizația Studenților pentru Turismul Românesc
- membru al departamentul de Resurse Umane
- organizator al evenimentul caritabil “Care-i fruntea!” ediția 2015 ( spectacolul a adunat aproximativ 500 de persoane)
- organizator al Târgul de Turism Montan, de Aventură și Sporturi Extreme „Mocănița” ediția 2018
- organizator al unui team building si participant la alte 4 team building-uri
- participare si organizare constantă la toate activitățile desfășurate de organizație
- participant la trainig-urile organizate
Hobby-uri
Fotbal -am practicat 10 de ani fotbal de performanță, Tehnologia, Călătoritul, Descoperirea și testarea de lucruri și locuri noiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close