Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.12.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.08.2008

obiectiv

 

Obiectivul profesional urmarit de mine este de a lucra intr-o echipa caracterizata de profesionalism, care sa-mi ofere un bun potential de avansare si afirmare. Mi-as dori ca cerintele postului sa fie conforme cu asteptarile mele, pentru a putea face fata cu succes noilor provocari si pentru a pune in valoare abilitatile mele organizatorice, precum si cele de comunicare. Intentia mea este aceea de a dezvolta o cariera in domeniul financiar-bancar, respectiv in activitatea economica a unei companii. Un alt aspect il reprezinta dobandirea de noi cunostinte financiare si imbinarea acestora cu abilitatile personale.

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Asigurari, Vanzari, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2011 - 01.03.2012

Departament: banci

Titlu Job: intern-manager business banking(proiect special)

Responsabilitati:

- Realizarea unei strategii a departamentului de business (credite si depozite)
- Realizarea, împreună cu colegii mei, a unei strategii pentru banca pe care am înfiinţat-o
- Asigurarea necesarului de resurse umane şi unităţi logistice
- Asigurarea integrării tuturor membrilor în cadrul echipei pentru fiecare departament
- Planificarea şi realizarea predicţiilor privind volatilitatea ratei dobanzii şi a cursului de schimb
- Luarea unor decizii privind volumul creditelor acordate si a depozitelor atrase, precum şi a marjelor de dobandă
- Susţinerea unei atmosfere constructive în cadrul băncii

Realizari:

- Coordonarea unei echipe de 5 de oameni, prin împărţirea de sarcini specifice şi monitorizarea progresului în soluţionarea lor
- Crearea strategiei pentru departamentul de business banking şi implementarea acesteia pe parcursul a 7 perioade decizionale, pentru atingerea scopului şi obiectivelor definite iniţial
- Crearea (împreuna cu colegii mei) a unei strategii sustenabile pentru bancă
- Câştigarea competiţiei dintre băncile participante, situând valoarea de piaţă a acţiunilor emise de bancă precum şi a dividendelor acordate pe prima poziţie în clasament

01.07.2011 - 01.08.2012

Departament: banci

Titlu Job: intern

Responsabilitati:

- Asistarea la modul de desfăşurare al operaţiunilor de front office (atât cele cu numerar, cât şi cele de vânzare a produselor şi serviciilor bancare curente)
- Asistarea unui consultant pentru persoane fizice în vânzarea produselor şi serviciilor pentru segmentul de retail
- Asistarea unui reprezentant al segmentului corporate în verificarea necesităţilor de creditare sau depozite.

Realizari:

- Am învăţat să înregistrez operaţiunile de bază în programul folosit de sucursală.
- Am ghidat clienţii în completarea documentelor necesare cu privire la actualizarea datelor personale.
- Am verificat documentele din arhivă, în vederea reactualizării si utilizării lor pentru diverse situaţii statistice (ex. Verificarea over–drafturilor)

studii

 

Activitati extracurriculare

• Aptitudini sociale Consider că am abilitatea de a comunica eficient, de a mă adapta cu uşurinţa la situaţii noi şi de a lucra în echipă. Sunt creativă, sociabilă, perseverentă şi reuşesc să fac faţă cu succes noilor provocări. Mă integrez cu uşurinţă mediului multicultural graţie călătoriilor în străinătate.

Premii

- 2012 Am luat parte la seminariile organizate în cadrul companiei Deloitte pe temele audit şi taxe, realizate în urma unui parteneriat cu ASE şi Ascig

- 2012 Am absolvit un curs de management, organizat de Universitatea Spiru Haret

- 2012 Am luat parte la semninariile de informare şi educaţie financiară susţinute de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private şi Asociaţia pentru Pensiile Administrate Privat din România, în parteneriat cu Academia de Studii Economice.

- 2011 şi 2012 Am participat la workshop-uri şi seminarii organizate de unele din cele mai importante companii de audit si consultanta, în cadrul evenimentului Practical Accounting Days(2011 şi 2012).

- 2011 Am activat la o serie de cursuri susţinute de experţii Orange cu tema dezvoltare personală şi organizaţională.Atestate
- detin atestat de competenta profesionala la specializarea InformaticaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close