Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 30.01.1981

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Galati

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - prezent

Departament: functii publice

Titlu Job: inspector asistent

01.03.2017 - 31.08.2018

Departament: functii publice

Titlu Job: inspector superior

Responsabilitati:

departament comunicare

01.01.2009 - 31.10.2016

Departament: banci

Titlu Job: consilier client

Responsabilitati:

consilier client retail,functii anterioare -team leader departament operatiuni, consilier client operatiuni persoane fizice si juridice.
In functia de consilier client retail am efectuat activitatea de intocmire si verificare a dosarelor de credit persoane fizice,acordarea de credite persoanelor fizice si operatiunilor destinate acestora.Administrare portofoliu clienti cu produsele detinute in BCR:
produse de economisire -depozite,fonduri de investitii,conturi de economii,asigurare de viata cu o componenta de economisire.
produse de creditare:credite garantate si negarantate
asigurari:de locuinta,sanatate
pensii private.

In perioada iunie 2016- septembrie 2016 am facut parte dintr-un proiect pilot de management privind supervizarea consilierilor in activitatea de vanzare a produselor, privind profesionalismul lor si aplicarea standardelor de vanzare.
In functia de consilier client operatiuni persoane fizice si juridice am efectuat tranzactii casch/non-cash pentru clienti retail sau corporate,consilierea clientilor existenti si potentiali in conformitate cu tipul de produse disponibile ,activitati in vederea indepliniri tintelor individuale ale sucursalei ,consilierea si deschiderea de conturi pentru noi clienti micro,operatiuni valutare non –cash,alimentari de salarii catre angajatii societatilor in Kit-ul pentru alimentari salariale,inregistrarea instrumentelor de plata tip bilete la ordin si cecuri.
In functia de team leader in cadrul departamentului de operatiuni din noiembrie 2009, am efectuat activitatea de coordonare si control a echipei de consileri, avand responsabilitatea privind aplicarea unitara a reglementarilor si procedurilor de lucru cu respectarea legalitatii operatiunilor efectuate,monitorizare, indeplinirea obiectivelor propuse,adiministrare risc a activitatii coordonate si adoptarea masurilor eficiente de prevenire si reducere a acestuia,insusire.

01.05.2008 - 31.12.2008

Departament: banci

Titlu Job: referent rate

Responsabilitati:

Intocmirea dosarelor de credit nevoi personale in colaborare cu BCR cardul Altex-BCR si credite pentru produse din magazin in colaborare si cu alte institutii de finantare-EFG RETAIL SERVICE ,vanzarea si promovarea produselor.Lunile aprilie-mai realizand nu numai atingerea targhetului dar si cel mai mare numar de credite si valoarea cea mai mare realizata pe tara.

01.10.2007 - 30.04.2008

Departament: banci

Titlu Job: consilier client

Responsabilitati:

Consilierea clientilor retail si intocmirea dosarelor de credit nevoi personale,auto,ipotecare,imobiliare, persoane fizice,tranzactii cash,non cash pentru clientii retail,promovarea si vanzarea produselor,activitati in vederea promovarii produselor bancare cu respectarea normelor si reglementarilor interioare.

studii

 

Facultati:

2008 - 2010 Masterat: Gestiunea Financiara a Afacerilor in Spatiul Uniunii Europene la Universitatea Danubius Galati din Galati. management si administrarea afacerilor
2005 - 2008 Facultate: Finante Banci la Universtitatea Danubius Galati din Galati. Studiu discipline din domeniul financiar bancar ca moneda si credit ,contabilitate publica,contabilitate
financiara,finante publice si marketing.
1995 - 2000 Liceu / Școală profesională: Economic la Liceul Economic "Virgil Madgearu" din Galati.

Premii

Certificari
Feb 2015 - Jan 2016: certificare profesionala
certificare profesionala privind standardele de marketing
Oct 2007 - Dec 2007: certificare profesionala
Diploma calitate -Curs de perfectionare profesionala in cadrul BRD-Groupe Societe Generale durata 1 1\2 luna ,Curs de calitate-diploma,Curs de gestionare a timpului,Curs de profesionalism si inovatiePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close