Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 01.01.1972

Permis conducere:  Cat.B

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Să-mi pun în aplicare experienţa acumulată într-un post similar care să-mi ofere o evoluţie continuă din punct de vedere profesional, să am posibilitatea de a asimila şi alte cunoştiinţe noi astfel încât aportul meu să fie cât mai substanţial în dezvoltarea şi derularea obiectivelor pe care şi le propune firma dumneavoastră.

Salariu: nespecificat

Beneficii: decont transport, bonuri de masa si eventual asigurare de sanatate si viata

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

15.12.2007 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Am participat impreuna cu colegii de departament si nu numai la realizarea proiectelor pe care firma la care lucrez le contractase. Printre aceste proiecte s-a numarat:
- schimbatorul de caldura de la HOLCIM (ROMANIA) S.A. - ALESD
- schimbatorul de caldura de la HOLCIM (SERBIA) - NOVI POPOVAC
- diferite lucrari privind imbunatatirea performantelor tehnologice ale echipamentelor din cadrul fabricilor de ciment apartinand Grupului HOLCIM

10.03.2003 - 15.12.2007

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Am participat impreuna cu colectivul din care si in momentul de fata fac parte, la realizarea mai multor proiecte atat pentru beneficiari interni cat si pentru beneficiari externi.
- Pentru firma HOLCIM (ROMANIA) S.A. – ALEŞD am participat la proiecte de modernizare a fluxurilor de producţie (modernizarea şi/sau nlocuirea unor transportoare cu bandă de materii prime, proiectarea unor instalaţii de curăţire n cadrul fabricii de ciment, diferite confecţii metalice aferente utilajelor deja existente sau cumpărate de beneficiar).
- Pentru firma HEIDELBERGER CEMENT S.A. – TAŞCA am participat la proiecte de modernizare a fluxurilor de producţie (modernizarea şi/sau nlocuirea unor transportoare cu bandă de materii prime, diferite confecţii metalice aferente utilajelor deja existente sau cumpărate de beneficiar.
Am participat deasemeni impreuna cu divizia de arhitectura la proiectarea pasarelelor/balustradelor aferente platformelor tehnologice din cadrul fabricilor de ciment din Romania.
Anul trecut am participat la proiectarea conductei de evacuare a gazelor arse de la separatorul executat pentru HOLCIM Bulgaria - Beli Izvor.

13.09.1999 - 10.02.2003

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

n această funcţie am participat mpreună cu colectivul din care am făcut parte, la realizarea mai multor proiecte att pentru beneficiari interni ct şi pentru beneficiari externi.
- Pentru S.C. SIDEX – ISPAT S.A. GALAŢI am participat la realizarea unor proiecte cum ar fi: diverse tipuri de şibăre cu acţionare hidraulică, clapete de nchidere şi deviere, diverse tipuri de transportoare cu bandă, diferite tipuri de confecţii metalice, etc.
- Pentru firma CEPROCIM S.A. am participat la proiectarea unui buncăr de stocare minereu de fier.
- Pentru firma Walter Brinkmann GmbH. (Obiectiv: Tundish Heating System) am participat la proiectarea tuturor conductelor de evacuare a gazelor arse din cuptor.
- Pentru firma Maerz – Gautschi GmbH. (obiectiv: Schmelzofen – cuptor de fuziune aluminiu) am participat la proiectarea mecanismului de acţionare – sincronizare a uşii cuptorului, la proiectarea mecanismului de ghidare a uşii cuptorului, la proiectarea construcţiei metalice a bolţii cuptorului.
- Pentru firma Maerz – Gautschi GmbH. (obiectiv: conductă de gaze arse) am participat la proiectarea unui tronson de conductă care consta dintr-un cot dublu n formă de S n două plane.(proiectat in 3D)
- Pentru firma Maerz – Gautschi GmbH. (pentru o fabrică de turnare continuă a aluminiului) am participat la proiectarea părţii metalice a jgheaburilor de turnare a aluminiului.

08.12.1997 - 29.05.1998

Departament: it software

Titlu Job: tehnician

Responsabilitati:

În această functie m-am ocupat de:
- Preluarea datelor de la Bursa de Valori.
- Transmiterea anumitor date către clienţii firmei.
- Asigurarea bunei funcţionări a tehnicii de calcul.
- Pozarea cablurilor telefonice şi a celor pentru calculatoare, conectarea PC-urilor prin hub-uri şi/sau switch-uri la server-ul reţelei.
- Prezentarea şi analizarea ofertelor comerciale şefului meu privind eventuale achiziţionări de PC-uri, subansamble de PC-uri, consumabile necesare unei bune funcţionări a tehnicii de calcul.

studii

 

Activitati extracurriculare

Serviciu militar: Satisfacut
Permis de conducere: Am permis de conducere categoria : B
Hobby: Calculatoare/Internet, Muzica, Afaceri/Comert, Sport

Premii

- In toamna anului 2008 am participat la programul de perfectionare pentru ocupatia de "Specialist in domeniul securitatii si sanatatii in munca" in urma caruia am obtinut un certificat de absolvire
- In mai 2008 am participat la cursul "Transport and Dedusting Workshop" - curs tinut de catre reprezentantii grupului HOLCIM in urma caruia am obtinut un certificat din partea acestuia
- In iunie 2006 am participat la cursuri de specializare Autodesk (AutoCAD, AutoCAD Mechanical si Inventor)organizate de catre companie finalizate cu un certificat de finalizare emis de catre Autodesk

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close