Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.06.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.10.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt o persoana care se focuseaza pe detalii, ceea ce va asigura o calitate superioara a produsului. Doresc ca locul de munca sa-mi asigure o dezvoltare profesionala si personala.

Salariu: 3.500,00 USD / luna

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Inginerie, Protectia muncii, IT Hardware

Oras de lucru: Bucuresti, Pitesti, Mioveni

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2014 - prezent

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Proiectarea cablajelor auto cu ajutorul unui soft dedicat Capital Harness, asigurarea suport departamentelor de industrializare si calitate, planificarea prioritară a sarcinilor de lucru, ținând cont atat de regulile interne cat si de procesul de producție in intervalul de timp stabilit. Stabilirea si confruntarea cu clientul a datelor rezultate.

Softurile utilizate: Capital Harness - pentru partea de proiectare in 2D a cablajului.
Catia V5: Utilizat pentru verificarea datelor primite de la client, pentru realizarea notelor ajutatoare departamentului de industriarizare.
Diverse unelte utilizate pentru analiza si prelucrarea fisierelor exportate de diverse aplicati dedicate (exemplu Macro)

Suportul departamentului de calitate se face prin desene cat mai detaliate si corect realizate. Tinand cont de regulile interne Leoni se pot trata inca din faza de proiectare majoritatea erorilor de calitate care pot aparea.
Suport departamentelor de Industrializare si de Calitate prin explicarea cerintelor clientului si dezbaterea acestora pentru realizarea corecta si in bune conditii a cablajului.
Suport departamentelor de Industrializare si Calitate la receptiile tehnice.
Propunerea de alternative in cel mai scurt timp pentru remedierea diverselor probleme, atat de proiectare cat si de Calitate.

01.05.2012 - 30.06.2012

Departament: inginerie

Titlu Job: practica

Responsabilitati:

- Sudura fibra optica
- Smart build ( automatizare ETS4)
- sudare fibra optica
- realizarea anumitor montaje si reglaje folosite in domeniul Automatizarolor Hoteliere.
- programare (knx)

18.05.2011 - 22.05.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: practica

Realizari:

- Studiul functionarii unui Osciloscop
- Cunoasterea si folosirea la un nivel mai avansat al unui osciloscop.

15.05.2010 - 22.05.2010

Departament: achizitii

Titlu Job: practica

Responsabilitati:

Inginerie, temă: Cablaje

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Sisteme Electronice Pentru Controlul Proceselor Industriale la Universitatea din Pitesti din Pitesti.
2008 - 2013 Facultate / Colegiu: Electronica, Teleconumicatii si Calculatoare la Universitatea din Pitesti din Pitesti.

Activitati extracurriculare

- Cunostinte minime din domeniul mecanic, pe partea de TCM, o vedere buna in spatiu, desen tehnic.
- O bună stăpânire a limbajelor de programe şi aplicații : Catia, Microsoft Office, Simatic Step7, Proteus, Labview, OrCad, pe care le-am dobândit în seminarii şi în timpul liber.

Premii

- In urma absolvirii liceului am obtinut atestat: Tehnician Mecatronist.
- In perioada facultati am participat la Sesiunea de Comunicări Stiintifice, tema: ”Cosiderații privind actuatoarele pe bază de aliaje cu memoria formei”
- In urma absolvirii invatamantului superior si sustinerea proiectului de licenta am obtinut statutul de: Inginer în domeniul Inginerie Electronică şi Telecomuncații, specializare Electronică Aplicată
(examen de finalizare: 8,66)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close