Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.09.1976

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Pitesti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2013 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electric

Responsabilitati:

INGINER SEF SANTIER

05.12.2003 - 15.06.2013

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer instalatii electrice

Responsabilitati:

-Intocmeste oferte economice (doclib , excel, windev).
-Raspunde de respectarea proiectelor si detaliilor de executie pentru obtinerea nivelului de calitate corespunzator si sesizeaza asupra neconformitatilor si neconcordantelor constatate in proiecte , in vederea solutionarii lor ;
- intocmeste proiecte tehnice de instalatii electrice si calculeaza valoarea de investitie
- La inceputul fiecarei lucrari, intocmeste necesarul de materiale ( fisa limita de materiale) pentru lucrarea respectiva.
-La inceputul fiecarei lucrari va transmite in santier doua exemplare din documentatia de executie , insotita de antemasuratori, de avizele si autorizatiile necesare. Acestea vor fi reactualizate de fiecare data cand apar schimbari de solutii date de persoanele autorizate sa faca acestea ( proiectanti, diriginti de santier etc) si vor fi completate pe parcurs cu eventualele dispozitii de santier.
- Colaboreaza cu serviciul aprovizionare in stabilirea furnizorului, caracteristicilor tehnice, al pretului si a conditiilor de plata pentru materiale specifice lucrarilor de instalatii electrice stabilite prin proiect sau din calculele.
-Stabileste necesarul de forta de munca in functie de lucrarile in derulare
- Intocmeste situatiile de lucrari, borderouri, facturi( toate documentele necesare pentru plata lucrarilor executate).
- Verifica din punct de vedere tehnic si comercial calitatea si cantitatea lucrarilor executate de subantreprenorii de specialitate , acolo unde este cazul

studii

 

Activitati extracurriculare

Abilitati de lucru cu echipamentele/ utilaje, tablouri electrice forta, tablouri automatizariPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close