Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 23.12.1971

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.04.2005

obiectiv

 

Ocuparea unui loc de muncă stabil, full time, care să-mi pună în valoare abilităţile, competenţele profesionale şi de relaţionare cu colegii şi superiorii ierarhici, într-o echipă sau ca manager, după cerinţele postului.

Beneficii: - asigurarea unui mijloc de transport sau decontarea cheltuielilor de transport dacă sediul sau punctul de lucru al firmei este n afara oraşului roman; - decontarea cheltuielilor de telefonie dacă cerinţele postului impun utilizarea n interesul firmei a telefonului mobil;

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Achizitii, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Inginerie, Confectii / Design vestimentar, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bacau, Iasi, Roman, Vaslui, Piatra Neamt, Pascani, Targu Neamt

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 05.08.2010

experienta profesionala

 

05.08.2010 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: inginer confecţii textile

Responsabilitati:

Verificarea zilnică a calităţii producţiei pe 2 linii de fabricaţie, cu raportare zilnică a situaţiei : bucăţi produse conforme ambalate şi produse neconforme- pe categorii de defecte.

04.05.2010 - 05.08.2010

Departament: productie

Titlu Job: inginer confecţii textile

Responsabilitati:

Responsabilităţi:-organizarea activităţii în atelierul de croit;
- recepţia materiei prime şi a materialelor auxiliare;
- stabilirea necesarului de materii prime de bază şi auxiliare
-preluarea de comenzi de la compartimentul de vânzări şi lansarea în lucru;
- alcătuirea de mostrare pentru materiile prime de bază şi auxiliare;
- calculul consumului specific şi operarea consumului în registrele de evidenţă;
- urmărirea în lucru a comenzilor, verificarea calitativă a producţiei şi din punct de vedere al respectării termenelor de livrare.

Realizari:

Am avut în subordine directă - în atelierul de croit - o echipă de 4 oameni; am avut relaţii de colaborare cu seful de magazin de prezentare al firmei, cu agenţii de vânzări, cu şefa magaziei de materii prime.

01.09.2009 - 30.04.2010

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: c.t.c-ist linie de fabricaţie confecţii textile pentru femei

Responsabilitati:

Experienţa mea în această firmă este de scurtă durată, de numai 3 luni.
Postul ocupat de mine nu solicită pregătire superioară de specialitate dar eu am acceptat această situaţie deoarece în trecut nu am avut o experienţă practică lucrând doar în învăţământul preuniversitar.
Responsabilităţile mele:
-observarea şi verificarea calităţii(d.p.d.v. al execuţiei şi d.p.d.v. dimensional), a conformităţii produselor rezultate din linia de fabricaţie conform documentaţiei tehnice şi a specificaţiilor.
- încadrarea în termenele de livrare anunţate de superiori, ceea ce presupune viteză de lucru, atenţie şi spirit de observaţie

01.09.1997 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor inginer în domeniul textile-pielărie

Responsabilitati:

- 1septembrie 1997 - 1 septembrie 2002 - profesor şi diriginte în învăţământul profesional de stat.
- 1 septembrie 2002 şi până în prezent -profesor şi diriginte la Şc. Prof. La Salle din Pildeşti.
Ca profesor - diriginte am avut ca responsabilitate coordonarea proiectelor de absolvire ale elevilor din anii terminali.
În acest timp am fost membră în comisiile metodice, în C.A. .
1 septembrie 2007 până în prezent - director pedagogic/director adjunct.

Realizari:

Realizările de ordin personal: obţinerea gradului didactic I(pornind de la definitivat) ceea ce a însemnat un progres financiar şi o valorizare a muncii personale, fiind prima din şcoală, care, la acel moment avea astfel de preocupări.
Implicarea în organizarea de multiple activităţi de ordin extra-şcolar cu elevii cărora le eram profesoară şi dirigintă, în colaborare cu alţi profesori din şcoală, în mediul de lucru fiind un climat propice unor astfel de activităţi.
Clasele unde eu am predat au avut succes la examenele de absolvire şi la concursurile profesionale din domeniul textil.
În prezent( din septembrie 2007) fiind director pedagogic/director adjunct am diverse responsabilităţi.

studii

 

Facultati:

- Absolventă în 1997 a Universităţii Tehnică ,,Ghe. Asachi,, Iaşi, Fac. Textile-Pielărie, specializarea confecţii din piele;
- Absolventă în 2001 a Universităţii Tehnice din Bacău, curs postuniversitar de specializare de 3 semestre-reconversie profesională, disciplina Educaţie tehnologică şi Tehnologii asistate de calculator;
- 2008-în prezent, cursantă ConfExpert , curs cu durată de 3 semestre organizat de Universităţii Tehnică ,,Ghe. Asachi,, Iaşi, Fac. Textile-Pielărieptr. specializarea de inginer confecţii textile.

Activitati extracurriculare

- am fost reprezentant şi apoi leader în firma de produse cosmetice AVON pentru o perioadă de 1 an, în perioada 2006-2007

- agent poliţe RCA la Carpatica Asigurări, 2005-2007

Premii

Februarie 2008 - absolventă al unui curs acreditat organizat de AJOFM Neamţ- ,, Managementul Resurselor umane,,

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close