Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.11.1960

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Vreau sa impatasesc si altora din experienta si cunostintele mele profesionale, dobandite in cei peste 35 de ani de munca. Doresc sa fiu acelasi om care nu se teme de munca, sa imi perfectionez cunostintele acumulate, sa nu fac rabat de la calitate, sa aduc un aport la profiturile societatii, astfel incat sa ma pot uita in ochii tuturor colegilor.

Salariu: 4.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Asigurari, Constructii / Instalatii, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Functii publice, Inginerie, Controlul calitatii, Banci, Auto / Echipamente, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2010 - 30.09.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Activități cu caracter specific de furnizare a energiei electrice. Ofertare, negociere, contractare, facturare, rezolvare petițiilor, reclamațiilor la consumatorii gestionați.

01.07.2001 - 31.03.2010

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer-adj. sef centru

Responsabilitati:

Activități cu caracter specific de întreținere și reparații a instalațiilor de distribuție a energiei electrice de pe raza municipiului Brașov. Întocmire planuri de lucrari, urmărirea lucrărilor executate de cele 6-7 formatii din subordine cu un efectiv de 65-70 de persoane.

01.11.1995 - 31.07.2001

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer energetic

Responsabilitati:

Am avut funcția de inginer energetic, asigurând suport specializat pentru exploatarea si intretinerea instalatiilor și a utilajelor specifice consumatoare de energie electrică.
Am întocmit planul de mentenanta si revizie al sistemelor energetice din cadrul fabricii.
Am asigurat interfata între companie si furnizorul de energie electrica.

01.10.1988 - 30.11.1995

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer energetic

Responsabilitati:

Am avut funcția de inginer energetic, având in subordine tot sectorul energetic, centralele de frig (instalații cu amoniac) și centrala termică a intreprinderii.
Am asigurat interfata între companie si furnizorii de energie electrica. și gaze naturale.
Am intocmit planuri de aprovizionare pentru toate materialele necesare din sectoarele din subordine.
Am fost raspunzător de incadrarea in cotele de energie electrica și gaze naturale, repartizate de Centrala Industrializării Cărnii București, întocmind lunar, trimestrial, semestrial,anual bilanțurile energetice solicitate.

01.10.1983 - 31.10.1988

Departament: transport / distributie

Titlu Job: ofiter mecanic + sef mecanic

Responsabilitati:

Încadrat prin repartiție după absolvirea facultății, pe navele flotei române, pentru activitățile specifice din sectorul electromecanic – funcționare, întreținere și reparații.

studii

 

Facultati:

1979 - 1983 Facultate: ELECTROMECANICA la Facultatea ELECTROMECANICA din Constanta.
1975 - 1979 Liceu / Școală profesională: Energetic la LICEUL ENERGETIC BRASOV din Brasov.

Premii

Calificari
Dec 2018: FORMATOR - cod COR 242401

Oct 2018: Autorizat RSVTI - autorizatie emisa de I.S.C.I.R. BucurestiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close