Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.03.1959

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.10.1984

Stagiu militar: da

obiectiv

 

- Doresc sa ofer companiei la care lucrez cunostintele si experienta pe care le-am dobandit , pentru o relatie profitabila ambelor parti.

Beneficii:  - Sa desfasor cu seriozitate si responsabilitate o activitate retribuita corespunzator.

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Hunedoara

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

13.10.2011 - prezent

Departament: arhitectura / design interior

Titlu Job: inginer

05.09.1985 - 01.03.2009

Departament: productie

Titlu Job: inginer metalurg laminoare

Responsabilitati:

In perioada oct. 2007 -martie 2009 am lucrat ca adjunct sef sectie in Laminorul de Profile Grele .
In perioadele anterioare am lucrat in cadrul Combinatului Siderurgic Hunedoara ca inginer intr-un Laminor de Sarma, apoi ca inginer calibror in cadrul unui serviciu de proiectare tehnologii de laminare. Am lucrat ca sef de birou in cadrul serviciului de calibrare, apoi ca inginer principal in cadrul Uzinei Laminoare la ArcelorMittal Hunedoara.

Realizari:

In perioada in care am activat ca adjunct sef sectie am coordonat activitatea de productie cu tot ce implica aceasta - realizarea planurilor de productie, a consumurilor specifice, calitate, protectia muncii, mediu etc. In aceasta perioada am indeplinit sistematic toti indicatorii tehnico economici, am reusit sa implementam Sistemul de Management Integrat. Am reusit sa imbunatatim starea de Securitate si Sanatate in Munca - am avut un singur incident minor .
In 2008 firma a avut performante foarte bune indeplinind cerintele Uniunii Europene referitoare la profitabilitate, aceasta datorandu-se si activitatii Laminorului.
Am participat la delegatii in tara si peste hotare: Ucraina, Germania, Luxemburg, Spania, Slovenia, pentru solutionarea unor sesizari, pentru aducerea in acord a procedurilor de lucru din cadrul Societatii cu cele din Grup sau pentru achizitionarea de noi utilaje in vrderea construirii unui nou laminor.
In perioada in care am lucrat la Serviciul Calibrare am proiectat tehnologii pentru asimilarea unor profile noi; in acest sens pot exemplifica: Profilul SG 21 pentru sustinera galeriilor de mina, asimilarea taglei de 100mm la Laminorul de Sarma nr 3. Am adus imbunatatiri ale calibrarii profilelor I, care au avut ca rezultat cresterea durabilitatii cilindrilor cu 30-40% si reducerea cantitatii de rebut cu peste 15%.

studii

 

Activitati extracurriculare

- Cunostinte electronica, mecanica auto.
- Nefumator, consum alcool ocazional, stare fizica buna, devotat.

Premii

- Cursuri IT : Programare Basic Pachetul Office, proiectare AutoCAD.
- Curs Control Nedistructiv
- Curs de pregatire in domeniul tehnologiilor moderne de laminarea 2 saptamani in Luxemburg
- Mai multe intalniri "workshop" in domeniul managementului datelor tehnicoeconomice in Luxemburg.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close