Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

N 31.01.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.06.2010

obiectiv

 

Ocupatia sau pozitia detinută :Electric Principalele activităti si responsabilităti: Instalatii, intretinere si reparatii retele si instalatii electrice. Numele angajatorului: CENTRUL DE TELECOMUNICAȚIE – Leova, Republica Moldova Tipul activităţii sau sectorul de activitate: Servicii instalatii electrice PREGATIRE PROFESIONALA:Perioada:1995-2000 Titlul sau calificarea acordată:Inginer tehnician in deservirea utilajelor si masinilor de uz casnic. Ariile ocupationale :Diploma de studii superioare incomplete. Facultatea: Deservirea utilajelor si masinilor de uz casnic COLEGIUL ELECTROMECANIC – Chisinau, Rep. Moldova Numele institutiei:COLEGIUL ELECTROMECANIC – Chisinau, Rep. Moldova Limba materna:Romana Alte limbi:Intelegere Vorbire Scriere Ascultare Citire Participare la conversatie Discurs oral C2 C2 C2 C2 Niveluri: A1 și A2: Utilizator elementar - B1 și B2: Utilizator independent - C1 și C2: Utilizator experimentat Aptitudini sociale si competente:Sociabil, ambitios, perfectionist, responsabil, aptitudini organizatorice dezvoltate. Abilitatea de a lucra în echipă şi de a coordona echipa. Rezistent la stres, gandire analitica, aptitudini de planificare si control. Aptitudini si competente PC:Suita Microsoft Office, S-Plan Software, Adobe Acrobat Permis de conducere:Iunie 2010, Categoria B

Salariu: 5.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Altele, Constructii / Instalatii

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2013 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer electrician

Responsabilitati:

Ianuarie 2013 – prezent
Diriginte de şantier specialităţile Instalaţii electrice
Inginer Electrician
Organizare, coordonare si control in activitatile de pregatire tehnica a proiectelor de instalatii sisteme electrice.
PROFCONVIO SRL – Leova, Republica Moldova
Servicii instalatii electrice


Aprilie 2012 – Ianuarie 2013

Inginer Electrician
Organizare, coordonare si control in activitatile de pregatire tehnica a proiectelor de instalatii sisteme electrice.
LEO-ENERGOSERVICI SRL – Leova, Republica Moldova
Servicii instalatii electrice


Aprilie 2008 – Martie 2012

Tehnician electrician
Instalatii, intretinere si reparatii retele si instalatii electrice.

ELGARSTE SRL – Leova, Republica Moldova
Servicii instalatii electrice


Inuarie 2002 – Martie 2008

Electric
Instalatii, intretinere si reparatii retele si instalatii electrice.

CENTRUL DE TELECOMUNICAȚIE – Leova, Republica Moldova
Servicii instalatii electrice
Electrician autorizat grad I in proiectare si executie instalatii electrice in Rep. Moldova din anul 2011. Autorizatie recunoscuta conform legislatiei din Romania.
Licenta in “Constructii de instalatii si retele tehnico-edilitare, reconstructii” nr.051215 emisa de Camera de Licentiere din Rep. Moldova in data de 14.12.2012, valabila pana in data de 30.03.2021
Certificat de atestare tehnico-profesionala in Instalatii si retele electrice nr.0791 din 25.02.2014, emis de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Constructiilor din Rep. Moldova.

studii

 

Facultati:

1995 - 2000 Facultate: Deservirea utilajelor si masinilor de uz casnic la COLEGIUL ELECTROMECANIC din Republica Moldova, Chișinău.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close