Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.05.1984

Permis conducere:  Cat.B,C,D,E, Data obtinerii:10.05.2005

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obtinerea unui job conform studiilor si experientei profesionale

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica

Oras de lucru: Galati

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2013 - 31.08.2016

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: functionar administrativ

Responsabilitati:

Asigurarea realizarii nivelului de calitate corespunzator cerintelor prestabilite,la lucrarile de constructii si amenajari in care este angrenata compania in programul sau de dezvoltare extensiva.
Preluarea spatiilor inchiriate in vederea amenajarii acestora ,urmarirea stadiului lucrarii conform caietelor de sarcini.
Verificarea planurilor de executie si propunerea de solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate.
Intocmirea si/sau verificarea situatiilor de lucrari,rapoarte de lucru,procese verbalesi orice alta documentatie cu caracter tehnic.
Convocarea la fazele determinate,stabilite pe durata de executie a lucrarilor de constructii si amenajare,factori responsabili pentru autorizarea continuarii lucrarilor (reprezentanti firmei de constructii).
Verificarea si avizarea procedurilor de realizare a lucrarilor,planurile de verificare a executiei, proiectele de organizare a derularii lucrarilor.
Propunerea solutiilor pentru realizarea unor lucrari de constructii,reparatii sau de intretinere la toate activele companiei.
Receptionarea pe baza de procese verbale la toate lucrarile de constructii,montaj instalatii pe care compania le contracteaza.
Predarea spatiilor amenajate urmatorului departament.
Administrarea parc auto 18 masini : vizite la service pentru revizii,reparatii,itp,intocmirea de procese verbale de predare primire a mijlocului auto,verificarea bunei executari a lucrarilor de reparatie si intretinere.
Distributia medicamentelor din depozit in farmaciile companiei in perioada concediilor soferilor .
Administrarea sediului administrativ si spatiile de depozitare .
Intretinerea si buna functionare a 21 de puncte de lucru (farmacii).

Implicarea in proiecte
Coordonarea lucrarilor de amenajare a 6 noi puncte de lucru (farmacii) in localitati din jud. Vrancea si 3 puncte de lucru in localitati din judetul Galati .

Dezvoltarea parcului auto prin achizitia de 6 autoturisme skoda rapid noi.

Implementarea in farmacii din mediu rural de centrale termice pe combustibil solid (peleti) complet automatizate .

Coordonare lucrari reamenajare ,compartimentare sediu administrativ pentru optimizarea spatiului. Rezultatul in urma recompartimentarii 4 birouri si 2 sali de sedinta in plus pt buna functionare a departamentelor .

01.04.2007 - 31.12.2010

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: sofer distributie

Responsabilitati:

Livrarea produselor catre clienti (depozite ,magazine, persoane fizice e.t.c ) , incasarea contravalorii acestora.

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Colegiu / Studii postliceale: Maistru constructii civile,industriale si agricole ,constructii ,instalatii si lucrari publice la Liceul Tehnologic "Anghel Saligny" din Galati.
2010 - 2013 Liceu / Școală profesională: Tehnician electromecanic la Liceul Tehnologic "Anghel Saligny" din Galati.
2012 - 2012 Liceu / Școală profesională: Curs consiliere si orientare profesionala la Liceul Tehnologic "Anghel Saligny" din Galati.
2012 - 2012 Liceu / Școală profesională: Curs SSM la Liceul Tehnologic "Anghel Saligny" din Galati.
2012 - 2012 Liceu / Școală profesională: Instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze la Liceul Tehnologic "Anghel Saligny" din Galati.
1998 - 2001 Liceu / Școală profesională: Constructor finisor la Liceul Tehnologic" Gheorghe Asachi" din Galati.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close