Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.06.1993

obiectiv

 

Dezvoltare profesională orientată spre oportunităţi.

Salariu: 2.700,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2018 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: facturare

Responsabilitati:

sarcini si responsabilitati:

-inchid transporturile locale la ora stabilita;
-facturez si completez toate rubricile impuse, le verific si le validez plus emit facturi de retur;
-intocmesc registru de casa;
-verific corectitudinea completarii chitantelor;
-raspund de integritatea valorilor banesti si a altor valori incredintate.

01.06.2017 - 31.05.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: shipping specialist

Responsabilitati:

Am lucrat in domeniul logisticii intr-un program de internship, unde m-am ocupat de procesarea actelor in programul SAP si de programarea plecarii livrarilor si actele aferente acestor livrari pe diferite categorii.

01.05.2015 - 30.09.2016

Departament: management

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Am absolvit cu succes un program de practica si training intern pentru postul de asistent coordonator, cu specializare pe asistenta si organizare procese de negociere din cadul companiei BMW GROUP. Pe aceasta functie mi-au fost intrebuintate urmatoarele sarcini: pastrare si organizare agenda sedinte personal, asistenta la intalniri de serviciu, redactare documente, scrisori si ezpedierea corespondentei produsa de personalul angajat in proiect prin intermediul postei si fax, arhivarea documentelor utilizate, preluarea si directionarea apelurilor telefonice si organizarea programului de training adresat personalului companiei.

01.03.2014 - 01.06.2014

Departament: marketing

Titlu Job: operator calculator in domeniul marketing

Responsabilitati:

M am ocupat de retele persoanelor cu dizabilitati, am sortat actele necesare pentru aceasta institutie, am realizat noi proiecte in cadrul fimei, mai exact deschiderea unui nou cabinet de psihologie destinat persoanelor ce au suferit o trauma in urma unui accident, plus recomandare printr-o scrisoare pe viitor.

studii

 

Facultati:

2016 - prezent Masterat: Managementul Organizatiilor la Universitatea Romano Germana din Sibiu.
2013 - 2016 Facultate / Colegiu: Management la Universitatea Romano Germana din Sibiu. Diploma de licenta
2008 - 2012 Facultate / Colegiu: Bilingv Engleza la Colegiul National Pedagogic Andrei Saguna din Sibiu.

Premii

Voluntariat
Sep 2009 - Jan 2015: Fundatia Crucea Rosia Romana jud. Sibiu
Crucea Rosie Sibiu are ca obiectiv principal intrajutorarea tuturor persoanelor vulnerabile si realizeaza acest obiectiv prin programe sociale si umanitare precum si prin programe pentru tineret si voluntariat, astfel: banca de Alimente – este un proiect care se deruleaza la nivel national, din anul 2009 iar mecanismul este urmatorul: se colecteaza alimente prin intermediul hypermarketurilor Auchan, Carrefour si Metrou si apoi se disitribuie persoanelor vulnerabile din judetul Sibiu, Scoala Europeana On Line pentru Voluntariat – proiect finantat de Comisia Europeana cu ocazia Anului European al Voluntariatului - 2011, unde avem ca parteneri fundatii din Spania, Italia, Grecia, Letonia si Lituania – infiintarea unei scoli on line si astfel livrarea unor cursuri gratuite pentru voluntari si pentru personalul salarizat din ONG-uri. Crucea Rosie Filiala Sibiu a livrat si tutorat on line cursuri de Fundrising, Timemanagement si Coaching in cadrul ONG-urilor.
Hobby-uri
Arta abstracta,Muzica instrumentalaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close