Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.03.1954

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.01.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Inginer transporturi interne si internationale

Tip job: Full time

Departament: Transport / Distributie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

08.06.2013 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: expeditor

Responsabilitati:

asigurarea necesarului de transport, identificarea celor mai bune solutii si controlul indeplinirii fara rezerve a cerintelor clientilor privind serviciile intermediate, de la preluarea solicitarii de transport si pana la incasare, respectiv plata.

01.03.1995 - 10.04.2012

Departament: transport / distributie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

organizarea si urmarirea pana la finalizare a transporturilor si expeditiilor, pe plan international si intern, a diferitelor marfuri, organizarea si efectuarea de importuri- exporturi si tranzitul de marfuri, cu mijloacele de transport proprii sau ale unor terte parti, avind capacitatea de a organiza transporturi de marfa in traficul rutier.

01.02.1991 - 01.02.1995

Departament: transport / distributie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

organizarea si urmarirea pana la finalizare a transporturilor si expeditiilor de marfuri, in trafic intern si international, cu mijloace rutiere de transport, in cadrul societatii mixte, romano-germane, Transromania S.A.

03.01.1984 - 03.01.1991

Departament: transport / distributie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

in cadrul Serviciului de Expeditii Rutiere, am derulat operatiuni de contractare si urmarire inchirieri capacitati de transport rutier firmelor romanesti si straine.

06.08.1979 - 31.12.1983

Departament: transport / distributie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

in primul an de stagiatura am fost repartizat in cateva locatii, aferente domeniului de specializare: statia CF gara Bucuresti- Triaj, statia CF Bucuresti-Est, statia CF Vidra, Regulatorul de miscare si comercial- Bucuresti, astfel putand aplica practic cunostintele acumulate in facultate;
din 1980 pana in 1982 inclusiv, am fost repartizat la Punctul de trafic combinat Bucuresti Obor, din Cadrul Sectiei Expeditie, camionaj, mecanizare- Bucuresti, avand atributii de conducere a activitatii, respectiv organizarea locurilor de munca, organizarea activitatilor de transport si expeditie, planificare si trasare si urmarirea realizarii sarcinilor de serviciu pentru personalul din subordine;
pe tot parcursul anului 1983, mi-am desfasurat activitatea in cadrul Sediului central al Sectiei Expeditie, camionaj, mecanizare- Bucuresti, compartimenul Exploatare, avand ca sarcini de serviciu rezolvarea problemelor, curente, ale Punctelor de trafic combinat, din subordine.

studii

 

Activitati extracurriculare

bun cunoscator al legislatiei in domeniu
bun organizator
constiincios
sociabil

Premii

In perioada 12-17.07.1982 , 15-20.11.1982 si 25-27.04.1983- cursul : Conducerea, organizarea si optimizarea transportului de marfuri in traficul combinat cale ferata organizat de Centrul de perfectionare a lucratorilor din transporturi si telecomunicatii al Ministerului Transporturilor si telecomunicatilor.

In anul 1986- cursul postuniversitar de comert exterior, organizat de Ministerul educatiei si invatamantului.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close