Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 26.12.1984

Permis conducere:  Cat.

obiectiv

 

Dezvoltare profesională orientata spre oportunități. Obținerea unui job unde sa pot construi o imagine de excelenta prin seriozitate si competentă. Posibilitatea de a-mi putea folosi aptitudinile si punerea in practica a cunoștințelor dobândite pana in prezent. Contribuirea la creșterea capitalului firmei cât si la creșterea prestigiului firmei, intern si internațional .

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Craiova

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2012 - 30.11.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Evidenţa analitică şi sintetică a pompelor de apa si pieselor de schimb;
Verificarea fişelor de magazine;
Prelucrare date financiar-contabile;
Evidenţa analitică şi sintetică a conturilor;
Întocmirea jurnalului de cumpărări si depunerea decontului de TVA;
Urmarire facturi restante;
Mentinerea relatiilor comerciale cu furnizorii intracomunitari;
Intocmirea jurnalui de vanzari;
Verificare situaţii și documente de personal; monitorizări specifice a drepturilor salariale si a altor venituri pe categorii de personal conform prevederilor legale; verificare state de plată şi virarea contribuţiilor pe destinaţiile legale; depunerea declaratiei 112;
Intocmire, fundamentare, analiză, urmărire executie bugete de venituri si cheltuieli;
Evidenţa analitică şi sintetică a bonurilor de masă;cunoasterea prevederilor legislatiei financiar-contabile din Romania;

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 MBA: Expert Contabil Autorizat la Corpul Experților Contabili din România din Craiova.
2012 - 2014 Masterat: Contabilitate si raportări financiare conform cu standardele internaționale la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova .
2009 - 2012 Facultate: Contabilitate si informatica de gestiune la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova. Prin participarea la stagiul de practică la SC Lactido SA ,pe o perioadă de 3 săptămâni am dobândit cunoştinţe în modul de desfăşurare al activităţii unei întreprinderi de producţie. De asemenea, am participat la calcularea decontărilor cu personalul.
2004 - 2008 Liceu / Școală profesională: Operatore gestione aziemdale la Sandro Pertini din Lucca -Italia.

Premii

Hobby-uri
Înotul, BaschetulPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close