Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 12.01.1972

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.03.1990

obiectiv

 

autodepasirea

Salariu: 2.200,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Inginerie, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bucuresti, Bacau, Iasi, Miercurea-Ciuc, Piatra Neamt, Targu Ocna, Odorheiu Secuiesc

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Înregistrez zilnic toate operatiunile financiar contabile si le arhivez. Intocmesc si inregistrez rapoarte de productie, dupa ce prelucrez dispozitiile de livrare a materiilor prime in fabrica.
Intocmesc oferte financiare catre clienti.
Mentin relatiile cu clientii si potentialii clienti. Corespondez cu furnizorii Intocmesc si depun documentatiile in vederea obtinerii esalonarii sau diferitelor credite.
Arhivez in bune conditii documentele financiar- contabile, rapoarte de evaluare-urmaresc per. de expirare a lor.
Intocmesc documentatiile pentru participare la licitatii de la eligibilitate pana la partea tehnico-financiara, grafice, etc. Intocmesc devize in programul Doclib.
Mentin relatia cu banca, cu administratia financiara si cu celelalte institutii (AJOFM, ITM, Casa de pensii, etc.). Intocmesc OP-uri si BO-uri/CEC-uri necesare efectuarii operatiunilor bancare.
Intocmesc situatiile financiare anuale, precum si alte documente precum raportari, fise parteneri, grafice de evolutie a consumurilor auxiliare si influenta lor in costul de productie, alte documente cerute de conducerea societatii; Inregistrez extrasele bancare lei/valuta. Emit jurnale casa, banci, clienti, furnizori.

01.01.2009 - 31.10.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

INREGISTRAREA DOCUMENTELOR CONTABILE (PROGRAM MENTOR)IN CONFORMITATE CU PRINCIPIILE CONTABILITATII, EVID. ANALICA A CLIENT SI FURNIZ., INTOCMIREA REG. JURNAL, REG. INVENTAR SI REG. DE EVIDENTA FISCALA, INTOCMIREA BALANTEI CONTAB IN MENTOR, INVENTARIEREA PATRIMONIALA, STABILIREA OBLIGATIIOR DE PLATA LUNARE SI INTOCMIREA STATELOR DE PLATA, FISELOR FISCALE SI DOSARELOR DE PERSONAL (OPERARE IN REVISAL), INTOCMIREA SI DEPUNEREA DECL. 100,300,394,112.

01.01.2004 - 31.10.2009

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

EVIDENTA CONTABILA PRIMARA PE PUNCT DE LUCRU, EVIDENTA ANALITICA A CLIENT. SI FURNIZ., INTOCMIREA JURNALULUI DE VANZ. SI CUMP., CASA, BANCA SI TRANSMITEREA CENTRALIZATA A TUTUROR ACESTORA SPRE FIRMA MAMA (PROGRAM CIEL). INTOCMIREA SI DEPUNEREA DECL. 100,101, 300, 394, 112, ETC
RELATII CU FURNIZORI, OFERTARE CATRE CLIENTI, DEVIZIER IN DOCLIB.

studii

 

Facultati:

2008 - 2011 Masterat: Contabilitate si informatica de gestiune la Universitatea George Bacovia Bacau din Bacau.
1990 - 1995 Facultate: inginerie la Fac de Stiinta Materialelor din cadrul Univ. Gheorghe Asachi Iasi din iasi.

Premii

Calificari
Nov 2016: Autorizatii EGD si EGIU instalator autorizat ANREPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close