Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.12.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.05.2006

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obtinerea unui loc de munca care se potriveste cu experienta si abilitati mele, intr-o companie care ofera posibilitatea unei dezvoltari a carierei pe termen lung,

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Marketing, Constructii / Instalatii, Functii publice, Achizitii, Tipografii / Edituri, Management

Oras de lucru: Zalau

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2014 - 31.03.2016

Departament: achizitii

Titlu Job: economist (departament ofertare)

Responsabilitati:

Solicitarea ofertelor de preț pentru licitații și achiziție de materiale și echipamente, aprovizionarea santierelor in derulare, obținerea documentelor de calitate pentru materiale și echipamente, partea de contracte cu furnizorii, întocmirea și evidența instrumentelor de plata la termen (bilete la ordin și file cec), întocmirea formularelor F4 și F5 pentru licitații.

01.10.2011 - 31.01.2014

Departament: achizitii

Titlu Job: economist (departament ofertare)

Responsabilitati:

Solicitarea ofertelor de preț pentru licitații și achiziție de materiale și echipamente, aprovizionarea santierelor in derulare, obținerea documentelor de calitate pentru materiale și echipamente, partea de contracte cu furnizorii, întocmirea și evidența instrumentelor de plata la termen (bilete la ordin și file cec), întocmirea formularelor F4 și F5 pentru licitații și partea de devizare (DocTec).

studii

 

Facultati:

2008 - 2009 Masterat: Sectia Bănci Și Piețe De Capital la Universitatea Babeș Bolyai, Cluj-Napoca - Facultatea de Științe Economice Și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca. Disciplinele principale studiate:
- Performanțe Și Riscuri Bancare
- Finanțe Empirice
- Gestiunea Globală A Patrimoniului
- Fuziuni Și Achiziții
- Politici Monetare Și De Credit
- Standing-ul Financiar Al Firmei
- Comunicare Interculturala În Afaceri (Engleza)
2004 - 2008 Facultate: Sectia Finanțe - Bănci la Universitatea Babeș Bolyai, Cluj-Napoca - Facultatea de Științe Economice Și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca. Disciplinele principale studiate:
- Bazele Informaticii, Bazele Tehnologiei Și Merciologie, Economie Politică, Istoria Economiei, Management General, Matematici Pentru Economiști (anul I)
- Baze De Date Și Programare, Bazele Contabilității, Bazele Marketingului, Contabilitate Financiară, Drept Comercial, Finanțe Publice, Statistică (anul II)
- Asigurări, Contabilitate Managerială, Finanțe Internaționale, Finanțele Intreprinderii, Managementul Investițiilor, Tehnică Bancară, Tranzacții Economice Internaționale (anul III)
- Analiză Economico - Financiară, Banking Internațional, Contabilitate Bancară, Control Și Audit Financiar - Contabil, Gestiunea Instituțiilor Publice, Piețe Financiare Și Operațiuni De Bursă (anul IV)
- Practică Contabilitate Financiară Și Tehnică Bancară
- Limbi Moderne Aplicate În Domeniul Afacerilor (Engleza)
- Limbi Moderne Aplicate În Domeniul Afacerilor (Franceza)
2000 - 2004 Liceu / Școală profesională: Profilul Matematică - Informatică la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian, Zalău din Zalau.

Premii

Certificari
Jun 2008 - Jun 2008: Atestat profesional constând în proba "Business English"

May 2004 - May 2004: Atestat profesional constând în "Competențe De Operare Pe Calculator Și Competențe De Nivel Mediu De Programare"

Jun 1998 - Jul 1998: Absolvire curs "inițiere În Utilizarea Calculatoarelor"

Hobby-uri
Literatura, Cinematografie, Geografie, Istorie, Sport, MuzicaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close