Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.01.1982

obiectiv

 

Exercitarea meseriei in conditii cat mai bune, indeplinirea sarcinilor de serviciu.

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Beneficii: Conditii de munca decente, program de munca normal- cu ore suplimentare platite, tichete de masa, posibilitatea efectuarii concediului legal de odihna.

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Satu-Mare

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

16.07.2011 - prezent

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Responsabilitatile pe care le am la firma la care lucrez sunt legate de contabilizarea facturilor de la furmizori si de la clienti; lansarea in productie a comenzii facute de clienti prin programul online; achitarea online a facturilor; efectuarea diferitelor operatiuni bancare online(plati, schimb valutar); Intocmirea declaratiilor de Tva si de impozit pe venit si mentinerea relatiei dintre firma si Finante; Verificarea zilnica a comenzilor; inregistrarea zinica pe site-ul firmei a cursului valutar BNR; efectuarea tuturor operatiunilor legate de angajatii societatii;

01.05.2008 - 19.09.2009

Departament: asigurari

Titlu Job: casier coordonator

Responsabilitati:

Intocmirea zilnica a Registrului de Casa; coordonarea a 7 inspectori de asigurari si a zeci de agenti de asigurari atat persoane fizice cat si brokeri de asigurari; verificarea intocmirii borderourilor de predare a politelor de asigurare; incasarea contravalorii politelor intocmite de catre inspectorii de asigurare; gestionarea politelor de asigurari prin repartizarea fiecarui agent de polite necesare pe baza unui proces verbal de predare -primire; intocmirea ordinelor de plata pentru achitarea contravalorii daunelor pentru cazurile de dauna deja finalizate; inregistrarea in programul informatic BCR Asigurari a politelor intocmite si verificarea corectitudinii incasarii lor; organizarea periodica a inventarierii politelor din teren; plata lunara a agentilor de asigurare prin intocmirea a dispozitiilor de plata si calcularea sumelor corespunzatoare.

Realizari:

Am participat la un curs de formare,organizat de BCR Asigurari in anul 2009 cand a avut loc o restructurare si reorganizare a societatii prin centralizare.

studii

 

Facultati:

2011 - 2012 Masterat: Contabilitate, Audit financiar la Universitatea de Vest " Vasile Goldis" din Satu Mare.

Activitati extracurriculare

Sunt o persoana sociabila, fara dificultati de comunicare sau de incadrare intr-un colectiv. Imi place sa muncesc, sunt responsabila si ordonata.

Premii

in 12.12.2002 am absolvit cursul de "Contabilitate informatizata" organizat de Centrul de Pregatire Profesionala Oradea.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,avansat)

franceză(mediu,incepator,mediu)

italiană(incepator,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close