Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.05.1985

obiectiv

 

Atingerea unor noi obiective si posibilitati de avansare datorită experienței dobandite pana in prezent.atât in diferite domenii de activitate cat și in viata de zi cu zi.Dezvoltare personala ,intelectuală si o buna coordonare a muncii.Satisfacția.angajatorului fiind multumit.de rezultate si apoi tratarea mea personală printro evoluție.salarială atat timp cat angajatorul apreciaza munca depusă.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Marketing, Farmacie, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Au pair / Babysitter / Curatenie, Saloane / Clinici frumusete, Confectii / Design vestimentar, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2016 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant vanzari,loctiitor sef magazin(manager adjunct)respinsabila cu aranjarea vitrinelor!

Responsabilitati:

Consiliere clienți și tot ce implica jobul meu descris in anexa contractului la obligatile angajatului fata de firma.Consiliere client,comunic are cu superiorii despre tot ceea ce implica necesitatea jobului,finalizare.vanzari,propuneri noi,o buna comunicare cu colegii,ședințe la sediul firmei,idei,desing interior magazin cu produsele de sezon,participare la colectii noi si prezentari de moda,traininguri pentru imbunatatirea vanzarilor.Participare la targuri de nunti,am adus idei noi pentru o buna colaborare cu clientii am semnat impreuna cu firma contracte pe care le-am pregatit atat eu cat si colegii mei de echipa,intrucatvs-au adus imbunatatiri considerabile firmei.Responsabila cu aranjarea vitrinelor si aspectul magazinului.

01.06.2013 - 31.05.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: shop assistent, sef magazin.

Responsabilitati:

Asigurarea, promovarea si vanzarea directa a marfurilor si serviciilor ce fac obiectul ofertei comerciale a companiei.
Colaborarea cu compartimentele societatii,cu clientii interni ai firmei,intocmirea comenzilor catre depozit in colaborare cu subordonatii din magazin,indeplinirea obiectivelor operationale,coordonarea activitatii din cadrul magazinului implicand in acelasi timp si echipa din care am facut parte,intocmirea de rapoarte periodice privind activitatea din magazin,vanzare propriu zisa,participare la sedinte cu superiorii ierarhici ,promovarea colectiilor noi in diferite domenii de activitate !

01.05.2012 - 31.10.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

aranjarea marfii,servirea clientilor si asigurarea standardelor implementate in cadrul firmei,consilierea acestora,mentinerea ordinii si curateniei in spatiul de munca ,intocmirea actelor ,participare la sedinte,deplasari pentru schimb de experienta la locul de munca,pentru ca m-a pasionat fashionul intotdeauna am adus imbunatatiri si idei care sa ajute la o buna colaborare atat cu clientii cat si cu colegii.

01.07.2011 - 31.03.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent vanzari

Responsabilitati:

gestiunea produselor,intocmire acte magazin din sistem charisma,preluarea marfii si receptia propriu zisa,mentinerea ordinii si curateniei in sectorul de activitate-magazin,incasarea banilor din vanzarea produselor.
Mentionez ca am participat la training specializat pentru postul pe care l-am ocupat.

01.02.2010 - 31.08.2010

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: operator call-center,senior .

Responsabilitati:

Contactarea clientilor,informarea acestora despre ofertele firmei,incheierea contractelor cu acestia.

01.03.2009 - 01.11.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

casier=incasarea banilor din vanzarea produselor alimentare,intocmire acte casa de marcat,mentinerea curateniei la locul de munca.

01.10.2004 - 30.09.2008

Departament: achizitii

Titlu Job: vanzator,specialist aranjare vitrine,sef casier de tura.

Responsabilitati:

supraveghetor sala,aranjarea marfii pe raft ,extragerea acesteia de la raft in cazul deteriorarii sau expirarii,consilierea si informarea clientilor despre eventualele promotii,casier=incasarea banilor prin diferite modalitati de plata=card virament bonuri de masa etc,mentinerea curateniei la locul de munca,intocmirea acte casa de marcat,responsabila program colegi de tura,preluarea si rezolvarea eventualelor reclamatii

studii

 

Facultati:

2018 - 2019 Colegiu / Studii postliceale: Asistent manager . la Virgil Madgearu din Cluj-Napoca. Mentionez ca in prezent urmez cursurile acestei scoli cu specializare pe care o voi alege la finalul anilor de studiu

Premii

CURS DE CALIFICARE MANICHIURA-PEDICHIURA 20.05.2008-14.10.2008. MENTIONEZ CA AM OBTINUT DIPLOMA ELIBERATA DE CENTRUL REGIONAL DE FORMARE PROFESIONALA A ADULTILOR CLUJ,OBTINAND CALIFICAREA DE MANICHIURIST-PEDICHIURIST.(DIPLOMA FIIND ACREDITATA)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(incepator,mediu,incepator)

italiană(incepator,mediu,mediu)

italiană(mediu,incepator,mediu)

engleză(mediu,incepator,mediu)

engleză(mediu,incepator,mediu)

engleză(mediu,incepator,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close