Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 21.01.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.11.2008

obiectiv

 

În prezent sunt student doctorand în anul al III-lea în cadrul școlii doctorale de drept privat comparat al Facultății de drept, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, iar proiectul meu de cercetare vizează studiul comparativ al „obiectului drepturilor personalității”. In 2010 am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Iași, iar în anul 2012 am obținut diploma de Master în Drept European din cadrul instituției menționate anterior. În timpul anilor de studenție am activat ca voluntar în cadrul asociației pentru studenții la Drept, respectiv ELSA, unde am acumulat o experiență diversă și vastă în calitate de membru al departamentului de marketing și ulterior ca director PR, în cadrul căreia am participat la diverse conferințe și seminarii pe diverse teme juridice. Experiența de student și voluntar în cadrul ELSA s-a îmbogățit cu experiența europeană oferită de bursa de studiu Erasmus. De asemenea, în timpul anilor de MASTER am beneficiat de o bursă de practică ERASMUS în cadrul societății de avocatură avocatura „Albert y Guerrero Abogados“ din Cordoba, Spania. Experiența oferită de practica efectuată la cabinetul de avocatură din Spania mi-a oferit încă o dată oportunitatea extraordinară de a compara dar și de a observa transpunerea în practică a dreptului spaniol, comparându-l în permanență și sub atenta coordonare a mentorului meu, dl.avocat și profesor Albert Marquez, cu dreptul nostru național. Interesul meu pentru drepturile omului a început încă din primii ani de studii, când am efectuat un stagiu de practică timp de câteva săptămâni la sediul Amnesty International din Cordoba, mai târziu devenind un membru activ on-line. Am continuat cu teza de licență unde am analizat „jurisprudența tribunalelor penale internaționale în domeniul drepturilor omului“- cu referire la crime de război și genocid, inspirat de activitatea ONG-urilor Amnesty International, apoi am continuat în același domeniu cu lucrarea de disertație pe tema: "filosofia conceptului de demnitate umană în dreptul european". Am îmbinat teoria cu practica, colaborând cu o societate civilă de avocați din Iași, care m-a introdus în practica instanțelor naționale, europene, dar mai ales în practica plângerilor în fața Curții Europene a Drepturilor Omului. În prezent mă aflu într-un stagiu de cercetare de un an la universitatea Lyon III, în cadrul echipei de cercetare EDIEC (Équipe de Droit International, Européen et Comparé), participând activ la cursuri de drept civil francez, drept civil spaniol și conferințe pe diverse teme juridice de actualitate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Cercetare - dezvoltare, Protectia mediului, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Iasi, STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2017 - 31.05.2018

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

01.03.2017 - 30.11.2017

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

01.02.2015 - 30.09.2016

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

- consiliere juridica
- intocmire drafturi contracte juridice, adrese catre institutii si colaboratori

01.05.2012 - 31.03.2017

Departament: juridic

Titlu Job: practician jurist

Responsabilitati:

-consultanta juridica
-redactare documente juridice: - drafturi contracte,
- adrese catre institutii publice
- formulare actiuni juridice (cereri de chemare in judecata, intampinari, cereri reconventionale)
- consultanta drept european (CEDO, CJUE)
- munca administrativa de birou

01.01.2010 - 30.11.2014

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

- consiliere juridica
- redactare actiuni in justitie (cereri de chemare in judecata, intampinari, cereri reconventionale)
- formulare actiuni catre executori jduecatoresti (adrese si diverse cereri juridice)

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Doctorat: Drept privat comparat la universitatea Lyon III din Lyon, Franta.
2017 - prezent Doctorat: Drept privat comparat la universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.
2010 - 2012 Masterat: Drept European la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi din Iasi. In perioada martie 2011-iunie 2011 am beneficiat de o bursa de practica Erasmus, pe o perioada de 3 luni, la un cabinet de avocatura din Cordoba, Spania, respectiv la ”GUERRERO y Albert Abogados”.
2006 - 2010 Facultate: Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi din Iasi. In perioada februarie 2009-iulie 2009 am beneficiat de o bursa de studiu Erasmus, pe o perioada de aproximativ 6 luni, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Cordoba, Spania.

Premii

Voluntariat
Apr 2009 - Jul 2016: Amnesty International
Am fost membru activ o perioada la sediul din Cordoba, Spania.
Nov 2006 - Feb 2010: European Law Students Association (ELSA)
Am fost membru marketing primul an de voluntariat, ulterior am ocupat functia de director P.R.&FUNDRAISING, iar in prezent sunt membru senior inactiv.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close