Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.12.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.12.2013

obiectiv

 

Sunt o persoana dinamica, intreprinzatoare, cu o experienta profesionala care m-a ajutat sa imi dezvolt capacitatea organizatorica, aptitudiea de comunicare si coordonare. Organizata si orientata spre rezultate si capabila de a lua decizii in conditii de stres. Consider ca orice provocare este o noua sansa de a-mi testa limitele si de a invata lucruri noi.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Juridic, Relatii publice, Altele, Administrativ / Logistica, Functii publice, Banci, Management

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE, Targoviste

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2011 - 30.04.2019

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: consilier juridic/ manager

Responsabilitati:

Management organizational si financiar. Asistenta si consultanta juridica. Asigurarea desfasurarii activitatii institutiei in conformitate cu normele legale. Elaborarea de regulamente, hotarari, ordine si instructiuni referitoare la desfasurarea activitatii i cadrul institutiei in conformitate cu legislatia in vigoare. Redactarea proiectelor de contracte si negocierea clauzelor legale contractuale. De a reprezenta institutia in relatiile cu terte persoane fizice sau juridice. Gestionarea si administrarea patrimoiului institutiei. Stabilirea anuala a obiectivelor generale de dezvoltare a institutiei. Urmarirea aplicarii decizilor luate si evaluarea efectelor acestora. Urmarirea indeplinirii conditiilor igenico-sanitare, de protectia muncii, de prevenirea si stingerea incendiilor, prevazute de reglementarile legislative in vigoare. Elaborarea fiselor de post pentru persoalul din subordine, recrutare personal. Obtinerea de avize si autorizatii. De a asigura o buna imagine a institutiei pe piata din domeniu.

01.04.2007 - 31.03.2011

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Asistenta si consultanta juridica. Reprezentarea intereselor si apararea drepturilor legitime ale institutiei in fata autoritatilor publice, instantelor de judecata precum si in fata oricarei persoane fizice sau juridice. Acordarea de asistenta, consultanta si reprezentare juridica a institutiei. Rezolvarea cererilor cu caracter juridic. Elaborarea si avizarea documentelor privind achizitiile publice ale institutiei in conformitate cu legislatia aplicabila. Redactarea proiectelor de contracte si negocierea clauzelor legale contractuale. Verificarea legalitatii actelor cu caracter juridic si administrativ primite spre avizare. Elaborarea raspunsurilor privid sesizarile si reclamatiile venite din partea angajatilor si clientilor.

01.09.2005 - 31.12.2006

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntariat

Responsabilitati:

Efectuarea de anchete sociale pentru obtinerea informatiilor necesare. Adrese catre institutii si organizatii. Deplasari in teren. Intocmirea dosarului beneficiarilor. Depunerea dosarelor complete la institutiile statului si instatele de judecata.

studii

 

Facultati:

2001 - 2005 Facultate: stiinte juridice/ drept la Universitatea Valahia din Targoviste.
1998 - 2001 Liceu / Școală profesională: Stiinte umaniste la Liceul Dan Barbilian din Campulung.

Premii

Calificari
Aug 2010: Calificare mediator

Hobby-uri
literatura de specialitate - psihologiePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close