Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.05.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:19.08.2004

obiectiv

 

Imi propun sa-mi perfectionez abilitatile si cunostintelor profesionale, sa dobandesc altele noi si sa fiu o profesionista in domeniul in care activez.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Bucuresti, Ramnicu-Valcea

Nivel Cariera: Mid-Level/Peste 3 Ani Exp

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2007 - prezent

Departament: relatii publice

Titlu Job: consilier clienti retail

Responsabilitati:

- Sunt inlocuitor de director intr-o unitate teritoriala de tip B ( 15 angajati);
- In lipsa directorului unitatii, pe langa atributiile zilnice ale acestuia care-mi revin, pregatesc si sustin sedinta de vanzari saptamanala pe Micro si PF, precum si sedintele zilnice de stabilire a obiectivelor de vanzari si de follow up;
- Promovez si vand consultativ intreaga gama de produse si servicii BCR dar si BCR subsidiare, atat pe partea de creditare ( de la carduri de credit pana la credite complexe), cat si pe partea de investitie, economie, protectie ( unitati de fond, Unit-linked, Index-linked, asigurari de viata, complexe, BpL, depozite etc);
- Sunt implicata in procesul de restructurare/ rescadentare a creditelor BCR acordate clientilor care acum intampina dificultati de plata a ratelor lunare.
- Ma ocup de fluxul de lucru al reclamatiilor/sesizarilor primite la sediul unitatii sau postate prin intermediul site-ului BCR;
- Sunt responsabila cu prelucrarea cererilor de stornari operatiuni, scoaterea clientilor din BC si CRB, ajustari de costuri pentru creditele BCR in desfasurare, negocieri de costuri pentru creditele BCR in desfasurare, cooperand la nivel de Centrala cu departamentele specializate pe fiecare operatiune in parte.
- Lunar efectuez controlul dual al operatiunilor efectuate, pontajul si sunt validator pe unitate pentru anumite operatiuni care necesita validare suplimentara.

Realizari:

Datorita vanzarilor calitative, cross-selling-ului si orientarii spre nevoia clientului am reusit sa-mi depasesc target-urile stabilite trimestrial ( raportandu-ma la ultimul trimestru am avut realizari de 161%), sa am un portofoliu de clienti foarte bun si sa obtin premii pentru rezultatele obtinute in vanzari si consiliere retail.
De asemenea mi-a fost recunoscuta implicarea ca si inlocuitor de director.

06.08.2007 - 24.08.2007

Departament: banci

Titlu Job: practica- operatiuni pers fizice si consiliere pers juridice

Responsabilitati:

Fiind vorba de practica bancara, am avut de indeplinit activitati specifice pracicantilor.

Realizari:

Directorul unitatii si angajatii au fost multumiti de activitatea de practicant desfasurata

16.07.2007 - 03.08.2007

Departament: banci

Titlu Job: practica consilier clienti retail

Responsabilitati:

Am desfasurat practica in departamentul credite retail ( pentru persoane fizice si persoane fizice autorizate), la inceput familiarizandu-ma cu termenii specifici si citind documentatia aferenta, iar mai apoi realizand sub indrumarea consilierului retail prescoring-uri pentru clientii BCR interesati de obtinerea unui credit.

Realizari:

Am fost apreciata de catre indrumatorul meu de practica, avand capacitatea de a invata foarte repede.

studii

 

Facultati:

Am finalizat cursurile de Master in Management Financiar Bancar si Bursier
Am absolvit Facultatea de Administratie si Afaceri, specializarea Administrarea Afacerilor, in cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 2005-2008.

Am promovat modulul psiho-pedagogic la care m-am inscris in perioada facultatii.

Am absolvit Colegiul National Mircea cel Batran din Ramnicu-Valcea, profil matematica-informatica.

Activitati extracurriculare

Detin cunostinte de creditare retail, credite simple si complexe, vanzare consultativa si cross-sell, restructurare retail, popriri, Data Qualiy, contabilitate primara, economie, marketing si management antreprenorial, norme interne bancare
Sunt o fire sociabila si usor adaptabila la mediul in care activez, increzatoare si perseverenta, ambitioasa.
Orientata sper succes, detin aptitudini de rezolvare a situatiilor limita, am spirit de echipa, sunt creativa, comunicativa, sociabila, capabila sa asimilez foarte usor informatiile noi, toleranta la stres, am spirit antreprenorial

Premii

Atestat de programator precum si premii la olimpiade judetene din timpul liceului.

Certificat de pedagog obtinut in urma modulului psiho-pedagogic absolvit.

Certificat de competenta lingvistica pentru comunicarea de specialitate in domeniul afacerilor in limba engleza.

Am absolvit si am primit diploma pentru cursul acreditat "Standarde de vanzare" WILSON LEARNING, ce are la baza conceptul de "Vanzare Consultativa"

Am obtinut premii pentru vanzarile retail realizate in cadrul BCR

Regulat, particip la cursuri si training-uri de vanzari, in calitate de angajat BCR.

Am fost trainuita 6 saptamani in cadrul BCR de echipa AS ( proiectul SFI) in vederea eficientizarii procesului de vanzare si a cresterii indicelui de calitate a servirii.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleza(avansat,avansat,avansat)

franceza(incepator,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20