Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.05.1989

obiectiv

 

Un loc de munca stabil

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Productie, Protectia mediului, Chimie / Biochimie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2013 - prezent

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: chimist

Responsabilitati:

Posibilitatea de a fi in contact cu o gama larga de probe.
Executie activitati analitice (achizitie, prelucrare, interpretare date experimentale)
Participare la instructaje de instalare/punere in functiune/validare periodica/etalonare/verificare echipamente analitice si pentru prepararea probelor (spectroscopie, analiza termica)

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Chimia medicamentelor si a produselor cosmetice la Facultatea de chimie, Universitatea din Bucuresti din Bucuresti. Diploma master intitulat "Chimia medicamentelor si a produselor cosmetice", cu subiectul: "Studiul spectral in IR si modelarea moleculara a activitatii antioxidante a unor ceaiuri"
2008 - 2011 Facultate: Chimia mediului la Facultatea de Chimie, Universitatea din Bucuresti din Bucuresti. Diploma licenta cu tema "Studiul sedimentelor cu spectroscopia FTIR"

Iunie-Iulie 2011 - Practica industriala: Combinatul Victoria, Fagaras

2010-2013
Participare la cercul stiintific de la Catedra de Chimie Fizica a Facultatii de Chimie, Universitatea din Bucuresti
2004 - 2008 Liceu / Școală profesională: Stiinte ale naturii la Liceul teoretic C.A. Rosetti din Bucuresti.

Premii

Lucrari publicate
Nov 2016: Material testing: A glimpse to opportunity

Proiecte
Mar 2014 - Sep 2017: Pellamar Cosmetics
„PELL AMAR – Un nume in cautarea renumelui ratacit”
Nov 2013 - Dec 2016: IFA-CEA
"Educatie si formare profesionala in domeniul conservarii patrimoniului cultural prin iradiere gamma"
Oct 2013 - Nov 2016: Identificarea condiţiilor optime de procesare pentru prepararea polimerilor super absorbanţi pe baza de Guma Xantan cu radiaţii ionizante (IRSAP)
Noiembrie 2014 - Vizita stiintifIca privind laboratoarele de chimia polimerilor in cadrul Universitatii Haceteppe din Ankara (Turcia)
Nov 2012 - Dec 2016: TEXLECONS
"Imbunatatirea calitatii mediului de lucru in depozitele de patrimoniu cultural. Validarea tratamentului bunurilor culturale textile si din piele cu radiatii gamma"Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close