Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.04.1981

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt o fire dinamica, sociabila si asta ma ajuta sa ma integrez usor in orice mediu de lucru. Imi place sa lucrez alaturi de oameni si consider ca in viata intotdeauna ai de invatat. Ador lucrul in echipa, dar pot lucra si individual fara probleme. Sunt motivat si nu ma dau la o parte in fata provocarilor. Lucrez in domeniul culinar de peste 10 ani, timp in care am invatat foarte multe si am deprins nenumarate calitati in domeniul culinar si nu numai. Imi doresc un loc de munca sigur, motivant, unde imi pot folosii abilitatile si cunostintele acumulate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Constanta, STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: chef

Responsabilitati:

- pregateste mâncarurile din retetarul unitatii în conformitate cu standardele în vigoare; - monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor; - participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare; - preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora; - debaraseaza si asigura curatenia bucatariei; - asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.

01.02.2018 - 30.09.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

▪ sa pregateasca meniul; ▪ sa comande, sa testeze, sa receptioneze si sa depoziteze ingredientele alimentare; ▪ sa pregateasca mancarea in conformitate cu retetele si formulele date (care includ calcularea cantitatiilor necesare de materiale specifice pentru restaurant; ▪ pregatirea mai multor feluri de mancare in acelasi timp, in functie si in ordinea comenzilor; ▪ sa aranjeze si sa decoreze mancarea inainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri dupa cum cere fiecare fel de mancare preparat.; ▪ sa pregateasca si sa aranjeze mancarea pentru diete speciale; ▪ sa coopereze la intretinerea ustensilelor de bucatarie si a echipamentului; ▪ indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii. ▪ sa tina cont de perisabilitate, termenul de garantie, de modul in care urmeaza sa fie folosite ingredientele; ▪ face prelucrarile preliminare gatitului - sorteaza, curata, spala, divizeaza si mai apoi gateste - fierbe, frige, coace, prajeste.

01.01.2018 - 31.03.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

- pregateste mâncarurile din retetarul unitatii în conformitate cu standardele în vigoare; - monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor; - participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare; - preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora; - debaraseaza si asigura curatenia bucatariei; - asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.

01.11.2017 - 31.01.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

A fi bucătar mai înseamnă i să-i cultivi curiozitatea faă de cuno tinele de a lucra pentru a-l satisface pe client

01.04.2017 - 31.10.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

- urmarirea activelor, a facturilor, comparand achizitiile sale cu actele din contabilitate; fiecare factura trebuie insotita de un bon de comanda si unul de livrare, vizat de bucatarul-sef si fiecare factura trebuie marcata cu mentiunea „buna de plata"; - tinerera statisticilor si tragerea concluziilor care decurg, impreuna cu directiunea. Inlocuirea si alte misiuni speciale

01.11.2016 - 30.04.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

- organizeaza activitatea personalului: functii, atributii, program, relatii etc; - organizeaza sedinte de informare si de concertare a unui ritm regulat, permitand exprimarea fiecarui membru al echipei; - stabileste planul de formare profesionala si se implica in acest sens; - vegheaza la respectarea perioadei de proba inainte de angajare

01.09.2015 - 30.11.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

- bunele relatii cu furnizorii si reprezentantii acestora; - urmarirea preturilor, negocierea acestora si alegerea cu grija a produselor in privinta raportului calitate/pret; - elaborarea meniului in colaborare cu directia si serviciul de sala; - propunerea, in functie de sezon si costuri, de meniuri specifice pentru evenimente -stabileste pentru fiecare farfurie o fisa tehnica completa care este remisa intr-un exemplar si directiunii.

01.04.2015 - 30.09.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

- organizeaza activitatea personalului: functii, atributii, program, relatii etc; - organizeaza sedinte de informare si de concertare a unui ritm regulat, permitand exprimarea fiecarui membru al echipei; - stabileste planul de formare profesionala si se implica in acest sens; - vegheaza la respectarea perioadei de proba inainte de angajare; - are, la diverse intervale de timp, o convorbire individuala de orientare profesionala cu fiecare membru al echipei;

01.02.2012 - 30.04.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar chef

Responsabilitati:

Bucatarul-sef stabileste pentru fiecare farfurie o fisa tehnica completa care este remisa intr-un exemplar si directiunii. Tot el mai are urmatoarele atributii: - atributii de control si de supraveghere a cifrelor si rezultatelor bucatariei si restaurantului; - controlul asupra timpului de livrare si de stocare in zonele prevazute in acest scop, astfel incat sa nu se rupa lantul comenzilor; la fiecare livrare, sunt verificate datele limita de consum si datele optime de utilizare; - supravegherea regulilor de securitate si de igiena in vigoare si buna lor aplicare in cadrul echipei; - buna urmarire si aplicare a normelor HACCP in bucatarie; - tinerea unui jurnal de operatiuni;
- arhivarea si clasarea tuturor documentelor la sfarsitul lunii;

01.06.2011 - 31.01.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Responsabilizarea Bucatarului-sef nu poate fi evitata, ea reprezinta motiv de incetare a contractului de munca in cazul in care acesta este vinovat. Daca se constata abateri de la normele de igiena, dar acestea sunt cauzate de unele defecte de materiale sau de uzura, modificarea sau repararea se face printr-o cerere scrisa adresata superiorilor. Bucatarul-sef trebuie sa fie prezent pe cat posibil si sa faciliteze accesul in toate locurile care se afla sub responsabilitatea lui atunci cand persoanele abilitate vin sa efectueze controlul periodic (inspectorului sanitar, inspectorul de la protectia muncii etc).

01.03.2010 - 31.05.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

- organizeaza activitatea personalului: functii, atributii, program, relatii etc; - organizeaza sedinte de informare si de concertare a unui ritm regulat, permitand exprimarea fiecarui membru al echipei; - stabileste planul de formare profesionala si se implica in acest sens; - vegheaza la respectarea perioadei de proba inainte de angajare; - are, la diverse intervale de timp, o convorbire individuala de orientare profesionala cu fiecare membru al echipei; - prevede sarcinile cantitative si calitative, precum si salariile angajatilor; - participa impreuna cu directorul la recrutarea echipei, decizia finala de angajare fiind luata de director;

01.01.2009 - 31.01.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora; pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii; respectarea normelor de igiena si securitate a muncii; utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.

01.04.2007 - 31.01.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare; � - monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor; - participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare; - preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora; - debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare

01.04.2000 - 31.01.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

- pregateste mâncarurile din retetarul unitatii în conformitate cu standardele în vigoare; - monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor; - participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare; - preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora; - debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close