Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.11.1970

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.01.2017

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Productie, Inginerie

Oras de lucru: Bacau

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - 31.03.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: casier / lucrător comercial

01.05.2016 - 30.06.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant comercial / responsabil raion comercial - materiale de construcţii

Responsabilitati:

• am răspuns de întîmpinarea clienților, evaluarea nevoilor acestora, oferirea de soluții și servicii, concretizarea vînzărilor, ajutarea echipei de consilieri de vînzare în activitățile lor de plasare a produselor la raft, semnalizare, menținere a ordinii și curățeniei, aranjare a raionului și a echipamentelor

01.11.2005 - 31.08.2015

Departament: productie

Titlu Job: dispecer energetic

Responsabilitati:

• am condus, coordonat și controlat activitatea personalului de exploatare din centrul de dispecer, secţiile productive și suport ale Amurco Bacău
• am pregătit, organizat și efectuat manevre în instalaţiile electrice aflate în gestiunea Amurco Bacău
• am colaborat cu părțile interesate, interne și externe (treapta de dispecer ierarhic superioară a Operatorul de Distribuție - E.ON România Distribuție)

01.08.2005 - 31.10.2005

Departament: productie

Titlu Job: șef secție electroenergetică

Responsabilitati:

• am condus, coordonat și controlat activitatea de exploatare și mentenanță a instalațiilor electrice aflate în gestiunea Sofert Bacău, am motivat personalul secției

01.08.2001 - 31.07.2005

Departament: productie

Titlu Job: dispecer energetic

Responsabilitati:

• am condus, coordonat și controlat activitatea personalului de exploatare din centrul de dispecer, secţiile productive și suport ale Sofert Bacău
• am pregătit, organizat și efectuat manevre în instalaţiile electrice aflate în gestiunea Sofert Bacău
• am colaborat cu părțile interesate, interne și externe (treapta de dispecer ierarhic superioară a Operatorul de Distribuție - Electrica Moldova)
• am elaborat documente pentru sistemul de asigurare a calităţii (proceduri operaţionale; manualul calităţii; instrucţiuni pentru instalaţiile de ventilaţie) și am avut activităţi pe linie de asigurare a calităţii (responsabil AQ)
• am elaborat fișele de post pentru personalul secţiei electroenergetice
• am realizat traduceri tehnice

01.03.1998 - 31.07.2001

Departament: productie

Titlu Job: tehnolog electroenergetic

Responsabilitati:

• am condus, coordonat și controlat activitatea unui număr de 30 de colegi (3 formaţii de exploatare și mentenanţă), am motivat personalul din subordine
• am elaborat documente pentru sistemul de asigurare a calităţii (instrucţiuni pentru sectorul electro) și am avut activităţi pe linie de asigurare a calităţii (responsabil AQ)
• am realizat traduceri tehnice

01.10.1996 - 28.02.1998

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer energetician (stagiar)

Responsabilitati:

• am realizat traduceri tehnice

studii

 

Facultati:

2015 - 2016 Facultate: Resurse umane la A.J.O.F.M. Bacău, prin Centrul de Formare Profesională din Bacău. Curs de formare profesională organizat de A.J.O.F.M Bacău (Inspector resurse umane, cod COR 333304).
1991 - 1996 Facultate: Energetic, specializarea Energetică Industrială la Universitatea „Vasile Alecsandri”, Facultatea de Inginerie din Bacău. inginer diplomat (cursuri de lunga durata - 5 ani, finalizate cu Examen de licenta si Examen de stat)
1985 - 1989 Liceu / Școală profesională: Electrotehnică la Liceul de matematică-fizică „George Bacovia” (Colegiul Național „Ferdinand I”) din Bacău. • profilul Electrotehnică

Premii

Traininguri
Jan 1990 - Aug 2018: Cunoștințe IT
• experiență în lucrul cu: sisteme de operare, suite de tip office, aplicații pentru crearea documentelor în format .pdf, software pentru editarea/procesarea fotografiilor digitale, software pentru editarea de slideshow-uri (prezentări), browser-e web, etc.
Hobby-uri
fotografie (mai ales fotografia de portret), calculatoare, lectură, călătoriiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close