Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.03.1984

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:01.02.2007

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Publicitate, Turism / Hotel staff, Telecomunicatii, Relatii clienti / Call center, Crewing / Casino / Entertainment, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Campina, Voluntari, Sinaia, Ilfov, Otopeni, Predeal, Mogosoaia

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2020 - prezent

Departament: altele

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

bucatar

01.06.2019 - 31.08.2019

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: agent închirieri autovehicule

Responsabilitati:

agent de inchirieri auto part-time

01.04.2016 - prezent

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: culinary entertainment-show cooking

Responsabilitati:


show cooking, animație care prezintă direct prepararea a unei parte a bucătăriei mediteraneene paella , orez negru, fidea mediteraneană într-un set de bucătărie studio. Gazda show-ului, pregătește una sau mai multe feluri de mâncare pe parcursul unui episod de cateva ore, publicul vizionează prin intermediul produselor alimentare de inspirație, preparare, precum și etapele de gătit bucătăriei mediteraneene. Astfel de spectacole conțin un mod de socializare, entertainment si educație culinara.









01.01.2016 - 30.04.2016

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: entarteiner culinar-show cooking

Responsabilitati:


show cooking paella , orez negru , fidea mediteraneană






01.02.2009 - 28.02.2011

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: hostess-promoter

Responsabilitati:

-Intâmpinarea clienților

-Buna desfășurare a procesului de înregistrare al clienților și însoțirea lor la locurile rezervate.

-Atragerea de vizitatori

-oferirea de informații pentru clienți / vizitatori / invitați / turiști din toată lumea

-Distribuirea materialelor publicitare.
prezentarea produselor.

-Promovarea produselor sau serviciilor.

-Promovarea imaginii firmei.

-Stimularea vanzarilor.

-Intreținerea atmosferei.

01.02.2007 - 29.02.2016

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ajutor bucătar / bucătar / bucatar "paella"

Responsabilitati:

-bucatar "paella" (orez traditional spaniol) pentru meniul zilei al restaurantului
-Pregateste mâncarurile din retetarul unitatii în conformitate cu standardele în vigoare;
-Participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare

- Debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;

- Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare



01.02.2006 - 30.11.2006

Departament: publicitate

Titlu Job: hostess-promoter

Responsabilitati:

-Intâmpinarea clienților

-Buna desfășurare a procesului de înregistrare al clienților și însoțirea lor la locurile rezervate.

-Atragerea de vizitatori în club.

-oferirea de informații pentru clienți / vizitatori / invitați / turiști

-Distribuirea materialelor publicitare.

-Prezentarea produselor.

-Promovarea produselor sau serviciilor.

-Promovarea imaginii firmei.

-Stimularea vanzarilor.

-Intreținerea atmosferei after hours

01.02.2006 - 30.11.2006

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospătar

Responsabilitati:

-Preluarea comenzilor

-Cunoașterea meniului

-Servirea invitaților

-Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireproșabile

01.02.2005 - 31.10.2005

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

-Preluarea comenzilor
-Preaparea băuturilor
-Servirea clienților

studii

 

Facultati:

1998 - 2002 Liceu / Școală profesională: la Liceul Tehnologic 1 Mai Ploiești din Ploiesti.



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close