Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.02.1992

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:20.07.2011

Stagiu militar: da

obiectiv

 

sef bucatar cu propriul restaurant

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2014 - 01.01.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

- rezisţena la stres şi program supra încarcat,
- executarea rapidă şi întocmairea comenzilor,
- lucrul în echipă,
- recepţie şi depozitare marfă,
- curăţenie,
- utilizarea eficientă a materiilor prime,
- planific aprovizionarea şi controlez cantitatea de materii prime din stocuri,
- controlez strict respectarea normelor de depozitare şi tratare a alimentelor,
- respectarea regulilor de igienă sanităra şi siguranţă.

01.04.2014 - 01.10.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

- respectarea programulu zilnic si prelungit,
- rezisţena la stres şi program supra încarcat,
- executarea rapidă şi întocmairea comenzilor,
- lucrul în echipă,
- recepţie şi depozitare marfă,
- curăţenie,
- utilizarea eficientă a materiilor prime,
- planific aprovizionarea şi controlez cantitatea de materii prime din stocuri,
- controlez strict respectarea normelor de depozitare şi tratare a alimentelor,
- respectarea regulilor de igienă sanitara şi siguranţă.

01.11.2013 - 01.08.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

- recepţie şi depozitare marfă,
- curăţenie,
- utilizarea eficientă a materiilor prime,
- planific aprovizionarea şi controlez cantitatea de materii prime din stocuri,
- controlez strict respectarea normelor de depozitare şi tratare a alimentelor,
- respectarea regulilor de igienă sanităra şi siguranţă

studii

 

Facultati:

2015 - prezent Liceu / Școală profesională: Bucatarie la Curs de calificare, nivel 3 ca bucatar din Vaslui.
2008 - 2011 Colegiu / Studii postliceale: Teologie la Seminarul Teologic Sfântul Gheorghe din Roman.

Premii

Premii si Distinctii
Oct 2013: Diploma de bucătar AJOFM

May 2012: Diploma de Limba Spaniolă, nivel 3

Jun 2011: Diploma Cantor – Bisericesc

Calificari
Oct 2013: Curs de calificare, nivel 3 ca bucătar

Hobby-uri
desenul,arhitectura,muzica,sport



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close