 |
Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau
daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina
este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera
candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de
potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un
format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai
detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.
Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de
mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul
catre aceasta pagina.
Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de
ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi
exprima acordul in acest sens.
| Curriculum Vitae |
|
informatii personale
|
|
 |
M 11.02.1992 Permis conducere: Cat.B, Data obtinerii:20.07.2011 Stagiu militar: da
|
|
obiectiv | |
|
sef bucatar cu propriul restaurant
Salariu: 1.500,00 USD / luna Tip job: Part time, Full time Departament: Alimentatie / HoReCa Oras de lucru: Iasi Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani) Disponibil: oricand | experienta profesionala | |
|
01.11.2014 - 01.01.2015 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: bucatar Responsabilitati: - rezisţena la stres şi program supra încarcat,
- executarea rapidă şi întocmairea comenzilor,
- lucrul în echipă,
- recepţie şi depozitare marfă,
- curăţenie,
- utilizarea eficientă a materiilor prime,
- planific aprovizionarea şi controlez cantitatea de materii prime din stocuri,
- controlez strict respectarea normelor de depozitare şi tratare a alimentelor,
- respectarea regulilor de igienă sanităra şi siguranţă. |
|
01.04.2014 - 01.10.2014 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: bucatar Responsabilitati: - respectarea programulu zilnic si prelungit,
- rezisţena la stres şi program supra încarcat,
- executarea rapidă şi întocmairea comenzilor,
- lucrul în echipă,
- recepţie şi depozitare marfă,
- curăţenie,
- utilizarea eficientă a materiilor prime,
- planific aprovizionarea şi controlez cantitatea de materii prime din stocuri,
- controlez strict respectarea normelor de depozitare şi tratare a alimentelor,
- respectarea regulilor de igienă sanitara şi siguranţă. |
|
01.11.2013 - 01.08.2014 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: bucatar Responsabilitati: - recepţie şi depozitare marfă,
- curăţenie,
- utilizarea eficientă a materiilor prime,
- planific aprovizionarea şi controlez cantitatea de materii prime din stocuri,
- controlez strict respectarea normelor de depozitare şi tratare a alimentelor,
- respectarea regulilor de igienă sanităra şi siguranţă |
| studii | |
|
Facultati: 2015 - prezent Liceu / Școală profesională: Bucatarie la Curs de calificare, nivel 3 ca bucatar din Vaslui.
2008 - 2011 Colegiu / Studii postliceale: Teologie la Seminarul Teologic Sfântul Gheorghe din Roman.
Premii Premii si Distinctii
Oct 2013: Diploma de bucătar AJOFM
May 2012: Diploma de Limba Spaniolă, nivel 3
Jun 2011: Diploma Cantor – Bisericesc
Calificari
Oct 2013: Curs de calificare, nivel 3 ca bucătar
Hobby-uri
desenul,arhitectura,muzica,sport
|
|
|
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
|
|