Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.06.1974

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:10.11.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

adaptare rapida in orice mediu

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2017 - prezent

Titlu Job: bucătar

Responsabilitati:

prepararea produselor reci și calde.


01.05.2016 - 30.11.2016

Departament: altele

Titlu Job: bucătar

Responsabilitati:

bucătărie, linie calda și rece

01.05.2015 - 30.04.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

01.08.2012 - 01.12.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

prepararea produselor reci si calde

01.03.2010 - 01.08.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

prepararea produselor reci

08.06.2004 - 20.03.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Realizeaza de preparate culinare dupa diferite retete care sa satisfaca exigentele consumatorilor. In acest scop,ma ocupam de pregatirea produselor alimentare pentru gatit.
Masurarea cantitatilor necesare, amestecarea progresiva conform retetei,punerea la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupa ce preparatele culinare au fost pregatite, urmeaza impartirea lor in portii.

studii

 

Facultati:

1989 - 1994 Liceu: tehnician în lucrări publice și construcții la Anghel Saligny din București .

Premii

Curs de bucatar;alpinism utilitar;antrenor fitnes.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close