Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.09.1967

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Galati

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

06.09.2011 - prezent

Departament: imobiliare

Titlu Job: broker imobiliar

Responsabilitati:

coordonarea vanzarilor in domeniu imibiliar pregatirea actelor premergatoare pentru notariat
coordonarea agentilor imobiliari den teren

01.06.2007 - 15.12.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

pregatirea meniurilor pe baza de peste,pregatirea carnii(pui,porc,peste,)la gratar....

01.01.1997 - 01.06.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

coordonarea agentilor de vanzari ,marirea vanzarilor cat si o buna promovare al lor

01.10.1995 - 27.09.1996

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

bucatar specialist in prepararea gratarelor,aperitivelor salatelor si bucatar service la fieste si sarbatorile germane cat si la petrecerile private.

Realizari:

cunoasterea bucatariei germane la ea acasa si creerea unui bogat bagaj de cunostinte.

01.10.1990 - 20.08.1995

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

pregatirea meniurilor pe baza de carne din vanatorit si carne de cal specific elvetiei,meniuri internationale din bucatari franceza si italiana.

Realizari:

calificat la locul de munca pornit de la ajutor de bucatar si ajuns pe postul final de bucatar master griil

studii

 

Facultati:

1981 - 1985 Liceu / Școală profesională: PRELUCRATOR PRIN ASCHIERE la LICEUL INDUSTRIAL NR.3 din GALATI. Impreuna cu alte cursuri de policalificare in diferite specialitati
1981 - 1985 Liceu / Școală profesională: PRELUCRATOR PRIN ASCHIERE la LICEUL INDUSTRIAL NR.3 din GALATI. Impreuna cu alte cursuri de policalificare in diferite specialitati

Activitati extracurriculare

o vasta experienta in domeniu restaurantelor si plierea pe diferite posturi
de la ajutor de bucatar la bucatar specialist si servire meniurilor ca ospatar



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close