Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.12.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.09.2006

obiectiv

 

Avocat experimentat și profesionist juridic puternic specializat în dreptul intern penal și civil, în drept administrativ și comercial. Domeniul extins de expertiză în Politici Publice Europene și Relațiile Publice. Experiență în diferite domenii de activitate. Obiectiv profesional: - extindere profesionala -consilier juridic/avocat colaborator -marketing/PR/ vanzari -compensatie si beneficii -brand management -solutii creative/design -wellness -politica si relatii publice -administrativ -campanii de responsabilitate sociala Obiectiv financiar: - salariu/beneficii financiare

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Beneficii: salariu atractiv,conditii de munca moderne,echipa tanara,posibilitatea de avansare pe plan profesional.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Juridic, Resurse umane / Psihologie, Arhitectura / Design interior, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Relatii clienti / Call center, Banci, Medicina alternativa, Alimentatie / HoReCa

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2019 - 31.03.2019

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: specialist achizitii publice

Responsabilitati:

Completare de formulare și documente, trimiterea citațiilor și a altor notificări, completarea fișierelor cu documentele necesare, primirea și sortarea adreselor, verificarea și întreținerea relațiilor dintre birou, colaboratorii noștri și instituțiile publice. Principala mea sarcină era să gestionez proiectele legal și administrativ pin comunicarea cu toate celelalte domenii necesare,  cu specialiștii, ingineri, arhitecți și etc, astfel că proiectul să fie finalizat în mod legal conform contractelor sau caietelor de sarcini.

01.01.2014 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: avocat titular

Responsabilitati:

consultaţii şi cereri cu caracter juridic; asistenţă şi reprezentare juridică în faţa instanţelor judecătoreşti, a organelor de urmărire penală, a autorităţilor cu atribuţii jurisdicţionale, a notarilor publici şi a executorilor judecătoreşti, a organelor administraţiei publice şi a instituţiilor, precum şi a altor persoane juridice, în condiţiile legii; redactarea de acte juridice, apărarea şi reprezentarea cu mijloace juridice specifice a drep­turi­lor şi intereselor legitime ale persoanelor fizice şi juridice în raporturile acestora cu auto­ri­tăţile publice, cu instituţiile şi cu orice persoană română sau străină; activităţi de mediere;

01.01.2012 - 31.01.2014

Departament: juridic

Titlu Job: avocat stagiar

Responsabilitati:

Redactare de actiuni in instanta, redactare de cereri, activitate de organizare si verificare a dosarelor aflate pe rolul instantelor judecatoresti,reprezentarea si asistarea clientilor societatii, etc.

07.02.2011 - 07.07.2011

Departament: juridic

Titlu Job: asistent cabinet

Responsabilitati:

Redactare de actiuni in instanta, redactare de cereri, activitate de organizare si verificare a dosarelor aflate pe rolul instantelor judecatoresti,activitate de secretariat, etc.

Realizari:

Extinderea cunostiintelor juridice, experienta in domeniul juridic, experienta in relatiile cu publicul, depasirea propriilor limite profesionale, obtinerea unui respect deosebit din partea colegilor si ai superiorilor.

01.07.2009 - 24.09.2009

Departament: juridic

Titlu Job: part-time

Responsabilitati:

relatii cu publicul, redactare de acte, documentare, munca de secretariat, etc

15.08.2008 - 15.05.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: part-time reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Vanzare de vacante,consilierea clientilor in acest domeniu,etc

Realizari:

depasirea targetului de vanzari cu peste 50% care mi-au adus numeroase premii in cadrul companiei si un respect deosebit printre colegi si superiori.

15.01.2008 - 30.05.2008

Departament: juridic

Titlu Job: practica

Responsabilitati:

Completarea de formulare si acte,expedierea de somatii si alte notificari,completarea dosarelor cu actele necesare,primirea si sortarea corespondentei,incasarea creantelor,etc

studii

 

Facultati:

2017 - 2019 Masterat: Politici Publice Europene la Universitatea din Oradea -Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării din oradea. Master Politici Publice Europene
2012 - 2014 MBA: Certificat profesional avocat definitiv la Institutul National pentru Pregatirea Si Perfectionarea Avocatilor (INPPA) din Craiova. Certificat de competenta profesionala- Obtinere calificare de avocat definitiv cu drept de practica 
2006 - 2010 Facultate: drept si administratie publică la Universitatea ”Tibiscus” Timisoara din Timișoara.
2002 - 2006 Colegiu / Studii postliceale: Real la Liceul ”Traian Lalescu” Resita din Resita.

Premii

Certificari
Jul 2005 - Jul 2005: Cambridge Advanced Certificate in English (CAE).
Acest certificat de engleză generală demonstrează că ai un nivel de engleză la standardul cerut pentru a studia sau profesa în limba engleză.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

spaniolă(incepator,mediu,mediu)

franceză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close